Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor rakiplerine geçit vermiyor

En son ligin 9. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, 100 gündür ligde mağlubiyet görmedi.

En son ligin 9.

TRABZON (AA) – Süper Lig’de Fenerbahçe ile sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bu sezon rakiplerine kolay geçit vermedi.

En son 21 Ekim’de ligin 9. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Karadeniz ekibi, 100 gündür Süper Lig’de mağlubiyet yüzü görmedi.

Bordo-mavi takım, söz konusu süre içerisinde Galatasaray’ı 2-1, Osmanlıspor’u 4-3, Sivasspor’u 2-1, Antalyaspor ve Kasımpaşa’yı 3-0, Bursaspor’u 1-0 mağlup ederken Kayserispor ile 0-0, Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe ile 1-1, Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor, ligdeki son 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik alarak 22 puan topladı.

Çalımbay, Trabzon’da yenilgi yaşamadı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bordo-mavili takımın başında Trabzon’da yenilgi yaşamadı.

Bordo-mavililer, 18 Ekim’de sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı deneyimli teknik adam yönetiminde, 103 günlük süresi içerisinde ligde sahasında oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 galibiyet, 1 beraberlik yaşadı.

Trabzonspor, Rıza Çalımbay yönetiminde Trabzon’daki 7 resmi karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Karadeniz ekibi, ligde Galatasaray’ı 2-1, Osmanlıspor’u 4-3, Antalyaspor’u 3-0, Bursaspor’u da 1-0 mağlup ederken Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak Medical Park Stadı’nda 5 karşılaşmadan 13 puan çıkardı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 5-1 mağlup eden bordo-mavililer, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

İstanbul takımlarına hiç yenilmedi

Trabzonspor, bu sezon ligde İstanbul takımları ile yaptığı karşılaşmalarda hiç mağlup olmadı.

Karadeniz ekibi, İstanbul temsilcileri karşısında oynadığı 6 lig maçında 2 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Bordo-mavililer, ligin ilk yarısında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanlarından 2-2 beraberlikle döndü. Sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden Karadeniz temsilcisi, deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup etmeyi başardı. Trabzonspor, ligin ikinci yarısında evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak, İstanbul takımları karşısında da yenilmezliğini sürdürdü.

Trabzonspor, söz konusu rakipleriyle oynadığı 6 maçta 10 puan çıkardı.