Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSYD Türkiye'nin en önemli basın kuruluşudur hiçbir zaman yalnız değildir

TSYD Erzincan İl Temsilcisi İbrahim Gürler, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tesislerinde kiracı olan Haliç Üniversitesi'nin tesislere izinsiz girip kilit kırması olayını kınadı.

TSYD Erzincan  İl

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, dernek binasında yer alan spor salonunun kapılarının, Haliç Üniversitesi’nden gelen bir grup tarafından kırıldığını duyurdu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir, dün tesislerinde kiracı olan Haliç Üniversitesi’nin kendilerine yaptığı baskın sonrası zehir zemberek açıklamada bulundu.

Tongsir yaptığı açıklamada, “4 aydır TSYD’ye bir kuruş kira ödemeyen Haliç Üniversitesi bu yetmezmiş gibi bugün 10 kişilik güvenlik ekibiyle Levent tesislerine bir baskın düzenlemiş ve pandemi nedeniyle kapalı olan spor salon kapısının kilitlerini kırmıştır. Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul’un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır. Meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve ülkedeki tüm medyayı göreve davet ediyoruz” dedi.

TSYD Erzincan İl Temsilcisi İbrahim Gürler ise konu hakkında yaptığı açıklamada TSYD Genel Başkanımız Oğuz Tongsir’in çağrısına Erzincan’dan cevap veriyoruz.

Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir. TSYD Erzincan İl Temsilcisi olarak, Haliç Üniversitesi’nin İstanbul’un göbeğinde yapmış olduğu zorbalığı kabul etmiyoruz. Bir eğitim kurumu olduğunu bildiğimiz ama içinde mafyavari beyinlerin cirit attığını öğrendiğimiz Haliç Üniversitesi’nin yavuz hırsız ev sahibini bastırır uygulamasını şiddetle kınıyor ve uyarıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti muz cumhuriyeti değildir! Haddinizi bilin. TSYD Türkiye’nin en önemli basın kuruluşudur hiçbir zaman yalnız değildir” dedi.