Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor 1-1 berabere

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3’ncü grupta mücadele eden Erzincan Ulalarspor evinde oynadığı Salarhaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Haber: İbrahim Gürler

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 22’incı hafta müsabakasında Ulalarspor – Salarhaspor ile karşı karşıya geldi. Erzincan Müstakil Atletizm  sahasında oynanan karşılaşmayı Sivas Bölgesinden Burak Yücetağ yönetirken, Oğuzhan Karaçoban ve Hasan Arabacı ise yardımcılıklarını yaptı.

‘‘RAKİBİNE JEST YAP’’PANKARTI İLE ÇIKTILAR

 Müsabaka öncesinde İletişim Başkanlığı tarafından başlatılan “Sporda Şiddetsiz İletişim” Projesiyle “Rakibine Jest Yap” kampanyasına Ulalarspor ile  Salarhaspor’dandestek geldi. Futbolcular sahaya, “Rakibine Jest Yap” yazılı pankartlarla çıktılar.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

Korona virüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçı bir grup taraftar reklam panolarının üstünden seyretmek zorunda kaldı. Seyircisiz oynanan maçın 37. dakikasında Erzincan Ulalarspor Alper Aksu  ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarının heman başın da Salarhaspor  46. Daki,kada Aksel Karadağ ile beraberliği sağlarken oyunun geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca maç 1-1 bitti.

Korona virüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçı  Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Ulalarspor Kulüp Başkanı Ferhat Murat Polat ve bazı yöneticiler maçı protokol tribününden takip ettiler. Alınan bu beraberlikle Ulalarspor puanını 39’a çıkararak grupta üçüncü sıradaki yerini korudu. Erzincan temsilcisi Ulalarspor ligin 23’nci haftasında Iğdır temsilcisi Iğdır Esspor’a konuk olacak.