Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor'dan liglerin başlamasına tepki

Bölgesel Amatör Lig 3. Gurup ekiplerinden Erzincan Ulalarspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in açıkladığı " Lig takvimi"ne tepki göstererek tek bir insanın bile canının tüm liglerden daha kıymetli olduğunu düşünüyoruz denildi.

Bölgesel Amatör Lig 3.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ligler için hazırladığı “Futbola Dönüş Öneri Protokolü”nün ilk bölümünü birkaç gün önce yayınlamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in açıkladığı 12 Haziran’da tüm illerin başlaması kararına Erzincan Ulalarspor’dan tepki geldi. 

Ulalarspor’un resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;  Malumunuz üzerine dünyada yaşanan büyük korona salgın felaketi ülkemizde de maalesef devam etmektedir. Sokağa çıkma yasakları,  sosyal mesafe gibi alınan tüm önlemlere rağmen Türkiye Futbol Federasyonu 12 Haziran’da tüm liglerin başlaması kararı almıştır. Tek bir insanın bile canının tüm ligden daha kıymetli olduğunu düşünüyoruz,  alınan bu kararın yanlış olduğuna inanıyor en kısa zamanda bu karardan dönmesini umuyoruz. Diye açıklama da bulunuldu.