Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor Farklı Başladı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2019-2020 sezonunun ikinci devrenin ilk hafta maçları oynanan karşılaşmalarla start aldı. Erzincan’ı BAL 3. Grup’ta temsil eden Erzincan Ulalarspor evinde Bayburt Belediyespor’u 4 – 1 mağlup ederek 2. Yarıya 3 puanla başladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Haber: İbrahim Gürler

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup birinci hafta müsabakasında Bayburt Belediyespor ile Erzincan Ulalarspor karşı karşıya geldi. Erzincan Müstakil Atletizm  sahasında oynanan Olcay Yıldırım, İsmail Akbulut ve Ulaş Çelik hakem üçlüsünün görev yaptığı maçtan Erzincan Temsilcisi Ulalarspor  4-1 galip gelerek ligin ikinci yarısına farklı bir galibiyetle başladı.

Oynanan karşılaşmaya daha etkili başlayan Erzincan Temsilcisi 15 dakikada Furkan Furkan Özdemir, ile 1-0 öne geçti.  Ataklarını sıklaştıran Ulalarspor 23. Dakikada Ömer Halis Güven ile skoru 2-0’a taşıdı.  Karşılamanın 36. dakikasında Ulalarspor’lu Şervan kendi kalesine attığı golle konuk ekip farkı bire indirdi. İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Ulalarspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Kırmızı Beyazlı ekip, 65. Dakikada Yusuf Atay, ile skoru 3-1’e taşımasını bildi.  Karşılamanın son bölümünde 89. dakikada Abdulkadir Kaplan ile skoru  4-1 yaptı. Karşılamanın uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca Erzincan temsilcisi sahadan 4-1’lik skorla ayrıldı.

MAÇTAN ÖNCE KURBAN KESİLDİ

Erzincan Müstakil Atletizm  sahasında oynanan  karşılamadan önce Erzincan Ulalarspor’lu yöneticileri sezonun ikinci yarısında  kazası belasız sakatsız merhaba demek için kurban kestiler. oynanan karşılaşmayı Erzincan Gençlik ve Spor İl müdürü Volkan Burak Mumcu,   Erzincan Ulalarspor Başkanı Ferhat Murat Polat, Ulalarspor yöneticileri ve çok sayıda taraftar  takip etti.

Erzincan Ulalarspor  ligin 15’inci haftasında 26 Ocak  Pazar günü deplasmanda  Artvin temsilcisi Lider Arhavispor’a konuk olacak .

BAL 3. GRUP 14’NCÜ HAFTA ALINAN SONUÇLAR

BAL 3. GRUP PUAN DURUMU