Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor gelecek için umut verdi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grupta yer alan Erzincan Ulalarspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Ulalarspor ilk hazırlık maçını Anagold 24 Erzincanspor U19 takımına karşı oynadı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)

Haber: İbrahim Gürler

Üzümlü İlçe stadında oynanan 90 dakikası oldukça çekişmeli ve zevkli geçen müsabakada Erzincan Ulalarspor  Anagold 24 Erzincanspor U19 takımını 4-1 mağlup ederek moral buldu.

Maça daha iyi ve organize başlayan taraf Erzincanspor U19 takımı oldu.  Karşılıklı gelişen ataklar sonucunda 35. Dakikada Erzincanspor Buğra Günay ile 1-0 öne geçti.  Golden sonra beraberliği sağlamak adına rakip keleye yüklenen Erzincan Ulalarspor  38. Dakikada  Oben Öztürk ile beraberliği sağladı. İlk yarınının bitimine 2 dakika kala Ulalarspor’un yeni transferi Alper Aksu sahneye çıkarak skoru 2-1’e taşıdı.  Golden sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 2-1 Erzincan Ulalarspor üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda iki takım Teknik Direktörü de diğer oyuncularına şans vererek tüm oyuncularını görme şansı buldu. İkinci yarıya hızlı başlayan Ulalarspor 51. Dakikada Gürol Karataş ile skoru 3-1’e taşıdı. Maçın ilerleyen bölümlerinde fizik üstünlüğünü elinde tutan taraf olan Erzincan Ulalarspor’da 70. Dakikada sahneye çıkan tecrübeli futbolcu Okan Akdeniz attığı golle takımını 4-1 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Erzincan Ulalarspor sahadan 4-1 galibiyet ile ayrıldı.

Erzincan Ulalarspor Teknik Direktörü Fatih Ağaç ve  Anagold 24 Erzincanspor U19 Teknik Direktörü Tolga Özpoyraz 90 dakika boyunca tüm oyuncularını saha kenarından hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Henüz hazır görünmeyen kırmızı-mavililer oynadıkları hazırlık maçında ilerisi için umut vaat eden bir görüntü sergiledi. Takıma yeni katılan oyuncuların uyum problemi yaşadığı ise gözlerden kaçmadı.

GALİBİYET MUTLU ETTİ

Oynanan karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan Erzincan Ulalarspor Sportif direktörü Oktay Gül,  Takımın ilerleyen haftalarda çok daha iyi duruma geleceğini söyleyerek ilk hazırlık maçından galibiyet ile ayrılmamız bizleri mutlu etmiştir.

LİGE HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ

Yapılacak çalışmalarla sezona çok iyi başlamak istediklerini söyleyen Gül,  ‘‘Lige iyi bir başlangıç yapma adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluşuyor, futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyet ve biz birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Arkadaşlarımızla kaynaşma süreci vardı. Bunu atlattık şu anda hazırlık maçları dönemine geldik. İnşallah takım halinde istediğimiz performansı yakalayıp takım halinde lige en iyi şekilde hazır olarak girmek istiyoruz” dedi. 

Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ölçü olmadığını ifade eden Sportif direktör Gül, “Hazırlık maçları her zaman ölçü değildir ama önemlidir. Bize neler yapıp, yapamayacağımızı gösterir. Bugün ilk hazırlık maçını oynadık.  Skordan çok birlikte oynayabilmek, birbirimize alışabilmek, tanıyabilmek ve ne yapabildiğimizi görmek çok önemlidir dedi.

ERZURUM SWAY OTEL’DE KAMP

Hafta sonu Erzurum’da Palandöken Dağı’ndaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde Sway Otel’de kampa gireceklerini sözlerine ekleyen Oktay Gül, 6-13 Eylül tarihleri arasında bir haftalık kamp süreci olacak. Burada da hazırlık maçı oynayıp form tutarak, sezonun ilk maçına kadar takımın lige en iyi şekilde hazır olacağını sözlerine ekledi.