Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor salonda çalıştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginin 18’inci haftasında hafta sonu kendi evinde Kars 36 Spor ile karşılaşacak olan Erzincan Ulalarspor hazırlıklarına başladı. Ligde tek yenilgisi Kars temsilcisine olan Ulalar rövanşı alarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)

Spor Toto BAL Ligi 3’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Erzincan Ulalarspor, Kars 36 Spor maçının hazırlıklarına başladı. Havaların aşırı soğuk olması nedeni ile Erzincan Ulalarspor hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kars 36 Spor müsabakasının hazırlıklarını Merkez spor salonunda yaptı.  Kondisyon ağırlıklı Antrenmanın son bölümünde oyuncular 4 takım halinde basketbol oynadı.

Teknik Direktör Yılmaz Toyran nezaretinde çalışmalarını sürdürün Erzincan temsilcisi Ulalarspor, evinde oynayacağı karşılaşmadan Üç puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Antrenmanda istekli ve hırslı olan futbolcular, Karsspor karşısında galibiyetle ayrılarak ilk maçın rövanşını alacaklarına inanıyorlar.

8 FİNAL MAÇIMIZ KALDI

İdman öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Yılmaz Toyran öğrencilerine seslenerek ‘‘Torul Maçındaki sonuçtan memnun olduğunu ama oynanan oyunun kendisini tatmin etmediğini söyledi. Kötü görüntünün kendilerine yakışmadığını, Kars 36 Spor mücadelesinde taraftara iyi bir takım izletmeleri gerektiğini aktardı.

Teknik Direktör Toyran, ‘‘Bugünden sonra artık geçmiş maçı unutup önümüzdeki maça odaklanın  ligde son 8 final maçımız kaldı ve bunları kayıpsız geçip hedefe ulaşmalıyız’’dedi.

TORUL MAÇINI UNUTTUK KARS’A ODAKLANDIK

Kars 36 Spor karşılaşmasının zor geçeceğini ifade eden Teknik Direktör Yılmaz Toyran,  karşılaşmada gülen taraf olmayı istediklerini belirtti.

Toyran, Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek  “Son haftalarda ikinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık. Takım içindeki birlik beraberlik çok iyi, daha önceden de söylediğim gibi olaya maç maç bakıyoruz. Geçen hafta Torul’dan galibiyetle döndük. Ama bu maçı artık unuttuk. Önümüzde çok Önemli bir Kars maçı var, İnşallah sahadan iyi bir sonuçla ayrılırız” İfadelerini kullandı.

YAPABİLECEĞİMİZİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Toyran,  “Göreve geldiğimizden beri kendi oyun felsefemizi takıma oturtmaya çalışıyoruz. Bunda da aldığımız sonuçlarla başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Kulüp başkanımız, yönetimimiz şu anda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, Bizde teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte doğru işler yaparak hedefimizden yüzümüzün akıyla ayrılma adına en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.