Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor yeni sezona BAL gibi hazırlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2019-2020 sezonunda mücadele edecek olan Erzincan Ulalarspor futbol takımı çalışmalara başladı. Morallerin yüksek olduğu takımda hedef başarılı bir sezon geçirmek

Spor Toto Bölgesel Amatör

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Erzincan Ulalarspor  2019-2020 sezonu hazırlıklarına başladı. Kırmızı Mavili takım çalışmalarını Erzincanspor Vedat Çimen Tesislerinde gerçekleştirdi. 
Erzincan Ulalarspor Başkanlığına Ferhat Murat Polat’ın gelmesinden sonra çalışmalara hız veren Kırmızı Mavili ekip, takımın başına Erzincan Amatöründe ve Anagold 24 Erzincanspor akademi liglerinde antrenörlük yapan genç teknik adam Fatih Ağaç’ı  getirdi. Erzincan’da amatör ligde ve akademi liglerinde forma giyen  gençlerden oluşan takım ile çalışmalarına başlayan Erzincan Ulalarspor, 20 oyuncuyu kadroya katarak tempo yükseltti. 

YARDIMCI HOCA EMRAH MUTLU 

Erzincan Ulalarspor’da Teknik Direktör Fatih Agaç’ın yardımcılığına ise Muhammet Emrah mutlu getirildi.  Erzincan futbol camiasının yakından tanıdığı Emrah Mutlu futbola Erzincanspor’da başladı, Sandıklıspor, Tki Tavşanlı Linyitspor, Keçiören Belediyesi Bağlum Spor,  Çanakkale Dardanelspor formalarını giyen Muhammet Emrah Mutlu kariyerini Refahiyespor’da sonlandırdı. 

KALECİLER ÖZDEN’E EMANET 

Öte yandan Erzincan Ulalarspor’da  Kaleci antrenörlüğüne Türkiye’de amatör liglerde bir çok takımda forma giyen Abdulkerim Özden  ile anlaşıldı.  Öden daha önce,  Yeni Orduspor,  Yıldızeli Birlik Spor,  Serhat Ardahan Spor,  Zara Belediyespor, İçmeler Bel.Spor,  Muğlaspor,  Erzincanspor,  Erz. Enerji Belediye Spor takımlarında forma giydi.

İYİ BİR TAKIM YAPMA GAYRETİ İÇİNDE OLDUK

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Genç teknik adam Fatih Ağaç, yeni sezon çalışmalrına başladıklarını ifade ederek 2019-2020  sezonunda kadroda toplam 24 futbolcu bulunacak. Bunların 20 tanesi Erzincanlı olacak belirlediğimiz mevkilere 4 tane transferimiz olacak. Erzincan amatöründe mücadele eden takımlardan Bal Liginde oynayabilecek kapasitedeki futbolcuları toparladık, daha sonra ise BAL Liginde oynamış tecrübeli oyuncularla birlikte harmanlayarak iyi bir takım yapma gayreti içinde olduk. Önümüzdeki hafta gurubumuz belli olacak, maçlarımız ise 21-22 eylül tarihlerinde başlayacak. Antrenmanlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Yaklaşık bir haftadır Erzincan’da 1. Etap çalışmamıza başladık 12 gün sürecek olan birinci etap çalışmasının ardından futbolcu kardeşlerimize kısa bir izinin ardından ikinci etap çalışmalarına ağırlık vereceğiz dedi.