Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor’da Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde hafta sonu deplasmanda Torul Belediyespor ile karşılaşacak olan Erzincan Ulalarspor hazırlıklarına başlarken takımda keyiflerin yerinde olması dikkat çekiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)

Haber: İbrahim Gürler

BAL Ligi 3’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Erzincan Ulalarspor, Torul Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Yılmaz Toyran nezaretinde çalışmalarını sürdürün Erzincan temsilcisi Ulalarspor, Torul deplasmanından Üç puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Antrenmanlarda istekli ve hırslı olan futbolcular, Torul deplasmanından galibiyetle döneceklerine inanıyorlar.

HEDEF ÜÇ PUAN

Torul karşılaşmasının zor geçeceğini ifade eden Teknik Direktör Yılmaz Toyran,  karşılaşmada gülen taraf olmayı istediklerini belirtti.

OLAYA MAÇ MAÇ BAKIYORUZ

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Toyran, “Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Kadromuza yaptığımız takviyeler ile iyice güçlendi. Çocuklar çok iyi kaynaştı. Takım içindeki birlik beraberliği sağladık ve bu da maçlarımıza yansıdı.  Bu çıkışı Torul karşısında da sürdürmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde yapıyoruz. Oyuncularım çok istekli, onların istekli ve hırslı olması bizleri memnun ediyor. Olaya maç maç bakıyoruz. Futbolda bir sonraki maçı kazanamazsanız daha öncekinin anlamı kalmıyor.  İnşallah sahadan iyi bir sonuçla ayrılırız” İfadelerini kullandı.

İNANIYORLAR

Hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Ulalarsporlu futbolcular hafta sonu oynayacakları Torul maçını düşünüyor. Moralleri yerinde olan kırmız beyazlı futbolcular Erzincan’a sezon sonunda şampiyonluk yaşatacaklarına inanıyorlar.