Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor’dan iki önemli transfer

Erzincan Ulalarspor futbol takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında 2. Lig ve 3. Ligin tecrübeli stoperi Ferhat Çoban’ı ve tecrübeli kaleci Barış Başkan’ı kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Erzincan Ulalarspor futbol takımı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2022-2023 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Erzincan Ulalarspor futbol takımında yeni sezon çalışmalarına Vedat Çimen tesislerinde sürdürürken, transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmızı Mavili takım yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak adına iki önemli transfere imza attı. Ulalarspor, geçtiğimiz sezon HD Elazığ Karakoçan FK forması giyen tecrübeli stoper Ferhat Çoban’ı kadrosuna kattı. Ferhat Çoban, 1991 yılında Kocaeli’de doğdu. Darıca Gençlerbirliği ile profesyonelliğe imza atan tecrübeli oyuncu Tuzlaspor, 24 Erzincanspor, Gebzespor, 1928 Bucaspor ve Diyarbekirspor, İskenderunspor ve HD Elazığ Karakoçan FK gibi takımlarda oynadıktan sonra Erzincan Ulalarspor’a transfer oldu.

KALEYE NOKTA TRANSFER BARIŞ BAŞKAN

Yeni sezon öncesinde kaleyi de sağlama almak isteyen Ulalarspor, kaleci transferine noktayı koydu. Ulalarspor yönetimi 31 yaşındaki tecrübeli eldiven Barış Başkan’ı kadrosuna dâhil ederek önemli bir transfer başarısı gösterdi.

Kulüp Başkanı Ferhat Murat Polat, öncülüğünde transfer çalışmasını sürdüren yönetim büyük uğraşların ardından geçen sezon Başkent Gözeler forması giyen başarılı kaleci Barış Başkan’ı transfer ederek mutlu sona ulaştı. Kırmızı Mavili takımın yeni file bekçisi Barış Başkan geçen sezon 3. Lig ekibi Başkent Gözeler ekibinde 23 maçta forma giydi.

2002 yılında başladığı futbol serüveninde 2011 yılında Kırklarelispor ile profesyonel heyecanla tanışan tecrübeli eldiven, Kırklarelispor’un ardından İstanbulspor, Silivrispor, Maltepespor, Turgutluspor, Dersimspor Muğlaspor, Aksarayspor, Sivas Belediye ve Başkent Gözeler formasını terletti.