Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalarspor’un Antalya Kampı Başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. grupta devreyi 19 puanla 4. Sırada tamamlayan Erzincan Temsilcisi Ulalarspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör

Haber: İbrahim Gürler

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Erzincan Ulalarspor’da ara dönem hazırlıkları Antalya’da yapılan tek antrenmanla başladı. Devre arası kamp çalışmaları için Antalya Rox Royal Otel’de  toplanan Ulalarspor Teknik Direktör Yılmaz Toyran ve yardımcıları yönetiminde ilk antrenmanı yaptı. Isınma koşusu ile başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdman koordinasyon çalışmasıyla sona erdi.

Ulalarspor 5 Ocak’a kadar ara dönem hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.Hazırlıklarına Teknik Direktör Yılmaz Toyran yönetimde başlayan  Kırmzı Mavililer, kamp süresince üç hazırlık maçı oynayacağı öğrenildi.  Yoğun bir hazırlık dönemi geçirecek olan Ulalarspor, 5 Ocak 2019 tarihinde kampı  sonlandırarak çalışmalarına Erzincan’da devam edecek ve ardından ikinci yarının ilk maçını 19 Ocak 2019 Pazar günü Bayburt Belediyespor ile kendi evinde oynayacak.

KAMP SÜRESİNCE EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

Ligin ikinci yarısını zirvede tamamlamak ve şampiyon olarak üçüncü lige çıkmak istediklerini belirten Ulalarspor Teknik Direktör Yılmaz Toyran, “Kamp süresince eksiklerimizi tamamlayacağız. Oyuncularımızı hem fizik hem de mental olarak ikinci yarıya hazır hale getirmek için çalışacağız.  İlk yarıda yaptığımız hatalardan ders çıkararak ikinci yarıda daha iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Üzerimizde olan sorumluluğun bilincindeyiz. Bizlerde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz ” dedi.

KAMP DÖNEMİNİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Sezonunun ilk yarısını liderin 6 puan gerisinde kapatan Erzincan Ulalarspor’da  Başkan Yardımcısı Nihat Özmen, Antalya’da devre arası kampına giren takımda morallerin yüksek olduğu ifade ederek, 23 Aralık   5 Ocak tarihleri arasında Antalya’da devre arası kampında olacak takımız 2 yada 3  hazırlık maçı yapacak.  Takımdan ayrılan oyuncularımız oldu ve yine takıma yeni katılan yeni 3 oyuncumuz oldu. Söz konusu transferlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni futbolcular takıma katılacak.  Mücadele eden bir takım oluşturmaya özen gösteriyoruz. Kamp dönemini  iyi değerlendirerek  sezonun ikinci devresini kazasız, belasız sonuca ve hedefe ulaşmış olarak tamamlamayı düşünüyoruz dedi.