Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzümlü Belediyesporda Altyapı Seçmeleri Yapıldı

2021–2022 futbol sezonunda 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan Üzümlü Belediyesporda altyapı takımlarına oyuncu seçmeleri Üzümlü İlçe standında yoğun katılımla yapıldı.

2021–2022 futbol sezonunda 1.

Haber: İbrahim Gürler

Üzümlü İlçe standında gerçekleştirilen seçmelere yoğun katılım oldu. Antrenör Necati Nevruz gözetiminde yapılan seçmelere gelen çocuklar kulüp bünyesine girebilmek için büyük çaba sarf etti.

TEMELLERİ SAĞLAM ATMAK İSTİYORUZ

Üzümlü Belediyespor Antrenörü Necati Nevruz, yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu; “Daha önceki sezonlarda olduğu gibi alt yapıya büyük önem veriyoruz. Yetenekli futbolcuları kulübümüze kazandırma uğraşı veriyoruz. Amatör takımlar profesyonel takımların olmazsa olmazı, sporcu yetiştirmek uzun yıllar istiyor, Alt yapımız temelini sağlam atmak istiyoruz. Amacımız inşallah önümüzdeki sezonlarda A takıma ve profesyonel takımlara çok sayıda oyuncu kazandırmaktır.”

AMACIMIZ ÖNCELİKLE AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Alt yapıda bulunan futbolcuların eğitimleri dahil birçok konuda takip ettiklerini belirten Nevruz, “Amacımız öncelikle milli, manevi ve ahlaki değerlerimize bağlı yetenekli iyi sporcular yetiştirmek.. Bu sebepten çocuklarımızın eğitimlerini de takip ediyoruz. Antrenmanlar ile derslerinin çakışmaması için planlamamızı bu yönde yapıyoruz” diye konuştu. Gerçekleşen seçmeleri yerin takip etmek için Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan’da Üzüm İlçe stadında giderek Üzümlü Belediyespor antrenör ve idarecilerine spora verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

ALTYAPI GELİŞTİKÇE SPOR YAPAN ÇOCUKLARIMIZIN SAYISI ARTIYOR

Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan’ ASKF olarak gençlerimizin spor yapmasını önemsiyoruz. Onların daha fazla sporla meşgul olmasını temin için de altyapı başta olmak üzere üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İlimiz son dönemlerde tesisleşme noktasında çok mesafe kat etti, tesislerimizin kalitesi çok yükseldi. Yalnızca belli branşlarda değil, salon sporları da dahil olmak üzere pek çok alanda çok mesafe kat ettik. Altyapı geliştikçe spor yapan çocuklarımızın sayısı artıyor. Bu da ülkemizin sporuna bir kaynak teşkil ediyor” dedi.

Bugünde Üzümlü Belediyespor’un değerli idareci ve antrenörlerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekten güzel işler yapıyorlar. Buradan idareci ve antrenörlerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Düzenlenen futbol etkinliğiyle Üzümlü Belediyespor altyapısına genç yetenekler seçildi.