Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Arslantaş Erzincanspor'da Teknik heyet ve futbolcuların isteklerini dinledi

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Anagold 24 Erzincanspor’un teknik heyet ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunarak teknik heyet ve futbolcuların istek ve önerilerini dinledi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş,

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincanspor tesislerine gerçekleştirdiği ziyarette teknik heyet ve futbolcuların istek ve önerilerini dinleyen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, göreve başladığı günden beri Anagold 24 Erzincanspor’u yakından takip ettiğini belirterek, her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

Vali Ali Arslantaş burada yaptığı konuşmada, Erzincanlı vatandaşlardan da Anagold 24 Erzincanspor’a daha fazla destek olmalarını gerektiğini ifade ederek, Anagold 24 Erzincanspor’a güvendiğini söyledi.

Mevcut Şehir Stadının yerine yapılacak olan, 12 bin 500 kişilik yeni stadın 137.150.220 TL bedelle Erzincan Valiliği’nce ihale edildiğini hatırlatan Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni stadımız yüzde 8 seviyesinde devam ediyor. Bu kapsamda tüm futbolculara ve teknik heyete karşılaştıkları tüm müsabakalarda başarılar diliyorum. Futbolcularımızın yeni stattaki karşılaşmalarının tüm Erzincanlılara gurur verecek sonuçlara sahne olacağına inanıyorum.” Dedi yapılan ziyarette kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu ve bazı yöneticiler de yer aldı.