Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Virüs Amatörü ’de Vurdu

Koronavirüs Erzincan’da amatör spor kulüplerini de olumsuz yönde etkiledi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de sportif faaliyetlerin durmasıyla birlikte amatör spor kulüpleri de büyük aldı.

Koronavirüs Erzincan’da amatör spor

Haber: İbrahim Gürler

Ülkemizde bir çok amatör spor kulübü ekonomik sıkıntılar yüzenden kapanmanın eşiğine geldi. Erzincan’da da geçmişte bir çok amatör spor kulübü maddi imkansızlıklar ve ilgisizlik yüzünden kapanmıştı. Bugünlerde amatör kulüplerde maddi anlamda ağızları bıçak açmıyor. Yarıda kalan amatör ligin ne zaman oynanacağı da henüz belli değil.
Birinci Amatör Küme finalisti Erzincan 1968 Spor  Başkanı Emin Uğur Çelik futbolu çok özlediklerini söyledi.

Erzincan Birinci Amatör Kümede Final oynamaya hak kazanan Erzincan 1968 Spor’un genç Başkanı Emin Uğur Çelik, “Liglerin bir an önce başlamasını bekliyoruz. Tek hedefimiz şampiyon olmak” diye konuştu.
Amatör futbol sahalarında heyecanı ve havayı yeniden teneffüs etmeyi hayal ettiklerinin altını çizen Başkan Çelik, futbolcularının evlerinde formlarını koruma adına çalışmaya devam ettiğinin de altını çizdi. Herkesin en büyük temennisinin, salgının bitip, liglerin başlaması olduğuna değinen Kırmızı siyahlıların başarılı Başkanı, şu değerlendirmelerde bulundu:“Ligler en kısa sürede yeniden başlar diye düşünüyoruz. Futbolcularımızla görüşüyorum. Yaptığım görüşmesinde hem liglerin yeniden başlamasını hem de çocukları için okulların en kısa sürede açılmasını dilediler. Futbolcularım da inanılmaz bir şekilde heyecan içinde maçların başlamasını bekliyorlar.” dedi 

 

Erzincan Birinci amatör küme maçları Koronaviris salgını dolayısı ile 19 Marttan itibaren ertelenmişti.  Erzincan 1968 spor ile Erz Enerji Belediyespor play off ’da finale yükselmişlerdi.