Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol Turnuvasının Kazananı Emniyet Müdürlüğü Oldu

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının kazananı Erzincan Emniyet Müdürlüğü oldu

Erzincan Gençlik ve Spor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının kazananı Erzincan Emniyet Müdürlüğü oldu. 25 kurumdan 30 takımın yarıştığı turnuvada Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nü temsilen katılan, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personelinin yer aldığı takım, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü yenerek şampiyon oldu.

Erzincan’da kurumlar arasında sosyal ve kültürel faaliyetler ile birlik ve dayanışmanın pekişmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Şampiyonluk Finalinde Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü personelleri takımı ile Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü takımı karşı karşıya geldi. Yapılan final müsabakasını Erzincan Emniyet Müdürlüğü kazandı. Turnuva sonrası  İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin tarafından birinci ve ikinci olan takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.