Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol’da Türkiye şampiyonları belli oldu

Okul Sporları yıldız kızlar ve yıldız erkekler Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da yapıldı. Birbirinden çekişmeli geçen karılaşmalarda yıldız kızlarda Özel Atacan Ortaokulu, İstanbul Cevatpaşa Ortaokulu ise erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Okul Sporları yıldız kızlar

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Merkez spor salonunda yapılan final karşılaşmalarında ekipler birinci olabilmek için kıyasıya mücadele verdiler.

ŞAMPİYON ÖZEL ATACAN ORTAOKULU

Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye şampiyonası Finalinde Özel Atacan Ortaokulu ile Özel Bilfen Koleji karşı karşıya geldi. Setlerden 3–0 galip ayrılan Özel Atacan Ortaokulu kızlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Okul sporlarının 2018–2019 faaliyet programı kapsamında müsabakalar aralıksız olarak devam ederken, Erzincan Türkiye şampiyonalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye şampiyonası müsabakalarına 3 ilden 8 kız takımı katıldı.

Okul Sporları Yıldız kızlar Türkiye Şampiyonası Erzincan Merkez spor salonunda yapıldı. Yapılan müsabakalar sonunda Yıldız Kızlarda: Özel Atacan Ortaokulu birinci, Özel Bilfen Koleji ikinci, Özel Ankara Maya Ortaokulu üçüncü, İzmir Bayraklı Özel Öbek Boğaziçi ortaokulu dördüncü oldu.Müsabakalar sonun da şampiyon olan takım kupa ve madalyalarını Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın elinden aldı.

CEVATPAŞA ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okul Sporları Yıldız erkekler Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da yapıldı. Finalde İstanbul Cevatpaşa Ortaokulu ile İstanbul Özel Beykent Doğa Ortaokulu karşı karşıya geldi. Setlerden 3–0 galip ayrılan İstanbul Cevatpaşa Ortaokulu erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Okul sporlarının 2018–2019 faaliyet programı kapsamında müsabakalar aralıksız olarak devam ederken, Erzincan Türkiye şampiyonalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye şampiyonası müsabakalarına KKTC ile birlikte 4 ilden 8 erkek takımı katıldı.Okul Sporları Yıldız erkekler Türkiye Şampiyonası Erzincan Merkez spor salonunda yapıldı. Yapılan müsabakalar sonunda Yıldız Erkeklerde; İstanbul Cevatpaşa Ortaokulu birinci, İstanbul Özel Beykent Doğa Ortaokulu ikinci, İstanbul Yeni Bosna Fatih Ortaokulu üçüncü, İstanbul Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu ise dördüncü oldu. Müsabakalar sonun da dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi.