Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşil Refahiyespor Yusuf Koç ile Şampiyonluğa yürüyor

Erzincan Birinci Amatör Kümede 2018-19 sezonunda A gurubunda ligi 3. Sırada bitirerek Play Off oynamaya hak kazanan Yeşil Refahiyespor çalışmalarını genç ve başarılı Teknik Sorumlu Yusuf Koç gözetiminde aralıksız sürdürüyor.

Erzincan Birinci Amatör Kümede

Haber: İbrahim Gürler 
Ligde oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Yeşil Refahiyespor’da Play Off Hazırlıkları genç ve başarılı Teknik Sorumlu Yusuf Koç,  nezaretin de devam ediyor. 
Erzincan 1. Amatör Küme’deki başarısı ile adını play-off’a yazdıran Yeşil Refahiyespor  Şampiyon olabilmek için hazırlıklarını sürdürürken, takımda morallerin yüksek olduğu belirtildi.
2 Mart 2019 günü başlayacak olan play-off maçları öncesinde hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Yeşil Beyazlı ekipte eski günlerine geri dönebilmek için yoğun çaba sarf ediyor.
Erzincan1. Amatör Küme’de üçüncü olarak play-off oynamaya hak kazanan Yeşil Refahiyespor çift maç usulü ile Üzümlü Belediyesporla karşılaşacak. Maçlar ise Erzincan Merkezde oynanacak.
Yeşil Refahiyespor Teknik Sorumlu Yusuf Koç, takımlarının şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu belirterek, play-off karşılaşmalarında oldukça kritik maça çıkacaklarını söyledi.
TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR 
Teknik Sorumlu Yusuf Koç, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: Sezon başından beri  idmanlarda çok çalışarak, maçlarda da çok büyük bir mücadele örneği göstererek  takımımızı şampiyonluğun en büyük favorisi haline getirdik. Bunda taraftarımızın desteği de çok önemliydi. Sağ olsunlar ilçemizde oynadığımız maçlarda bize teveccüh göstererek maçlarımıza katılım sağladılar ve takımlarını desteklediler. . Şimdi en önemli mücadeleye girişiyoruz. Gelecek hafta play-off maçları başlayacak. 2 tane kritik 90 dakika maç oynayacağız. Bu 2 maçta da özellikle Erzincan’daki taraftarımızın tüm desteğini sahaya yansıtmak istiyoruz. O yüzden hem Erzincan’da yaşayan hemşerilerimizin hem de Refahiye de takımına gönül vermiş hemşerilerimizin bizzat bu maçlara gelerek takımına destek vermelerini önemle rica ediyoruz. 
FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM 
Üzümlü Belediyespor maçı hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Genç Teknik adam Yusuf Koç, “Çalışmalarımızı iki haftadır devam ettiriyoruz. Zoru kolaylaştırmak futbolcularımızın elimizde ben Futbolcularıma güveniyorum,  İnşallah ilk maçtan  güzel bir skorla  ayrılırız” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ REFAHİYE’Yİ EN GÜZEL YERE TAŞIMAK
Kadromuzda bulunan tüm futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum ve onlardan, sonuna kadar başarı grafiklerini yükseltmelerini bekliyorum diyen Koç,  öncelikli hedeflerinin, play off maçının ilkini,  daha sonra ise ikincisini kazanmak her maç önümüze baka baka gideceğiz, hedefimiz Refahiye’yi en güzel yerlere taşımaktır” dedi.
YUSUF KOÇ KİMDİR ?
Futbolculuk kariyerine 2004-2005 sezonunda Refahiyesporda başlayan Yusuf Koç, süper amatör lig şampiyonluğu, Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluğu, Bölgesel Amatör Lig Play Off  Şampiyonluğu ve 3. lige çıkma başarısı gösterdikten sonra 2012-2013 sezonunda Sivas Suşehri Belediyespor’a transfer oldu.  Burada da lig şampiyonluğu yaşayan Yusuf Koç,  2014 sezonunda 13 Şubat Gençlik Spora transfer oldu ve burada da Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşadı son olarak Tokat Turhal spora transfer oldu ve aktif futbolculuk kariyerine burada nokta koydu.
Daha sonra yuvasına antrenör olarak dönen Koç,  Antrenörlük deneyiminin ilk yılında  Play Off’a çıkma başarısı yakaladı. Yusuf Koç, ilk yılında maç başına 1.98 puan istatistiğini yakaladı.