Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri başlıyor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzincan Şubesi'nin gerçekleştirdiği "Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri" 30 Kasım Cumartesi günü Erzincan’da yapılacak.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği

Haber: İbrahim Gürler

TFF’nin desteği ile TÜFAD Erzincan Şubesi  tarafından yapılacak olan ‘Antrenör Gelişim Semineri’ 30 Kasım 2019 tarihinde Erzincan’da yapılacak.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzincan Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Toyran, konu hakkında yaptığı açıklamada ‘‘Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ortaklaşa organize ettikleri; Zorunlu Futbol Gelişim Semineri’ne katılmayan antrenörlere, bir sonraki seminere kadar çalışma izni verilmeyeceğini’’ söyledi.

Toyran, ‘‘TÜFAD ile TFF arasında organize edilen; Zorunlu Futbol Gelişim Semineri’nin Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde yapılacağını ifade ederek,  Zorunlu Futbol Gelişim Semineri’nin, TÜFAD’a kayıtlı A, B, C  lisansına sahip tüm üyelerin katılımının zorunlu olduğunu kaydetti.

TÜFAD Başkanı Toyan,  Seminerler bilgi, ilgi, sevgi üretir. Her geçen gün değişen, gelişen bir olgu olan futbola bu seminerimizin de önemli katkılar sunacağına inanıyor, bir gün sürecek olan seminere tüm antrenör arkadaşlarımızı bekliyoruz diye konuştu.