Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Refahiye Fen Lisesi Şampiyon Oldu

Erzincan’da düzenlenen Okul Sporları A Gençler Futbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Erzincan’da düzenlenen Okul Sporları

Haber:Fatih GÜLNAHAR

Erzincan’da düzenlenen Okul Sporları A Gençler Futbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Final müsabakaları Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahasında yapıldı. Refahiye Fen Lisesi Cemil Genç’in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Refahiye Fen Lisesi Cemil Genç’in 2. golü ile skoru 2-0 a getirdi. Spor Lisesi art arda bulduğu 2 gol ile skoru eşitledi ve maç bu skorla tamamlandı.

İl birincisi takım ise penaltı atışları sonrasında belirlendi ve Refahiye Fen Lisesi 6-5 lik skor ile namağlup şampiyon olarak ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazandı. Maç sonu değerlendirmede bulunan Refahiye Fen Lisesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Yusuf Koç ” Zorlu bir rakip ile oynadık. Spor Lisesi gibi güçlü bir takımı mağlup etmek kolay değil, hele ki bu bir final maçı ise bunu başarmak çok daha zor. Fakat biz de saygı duyulması gereken iyi bir takımız. Çok çalıştık, çok emek verdik, çok şükür kupaya uzandık ve ilçemizde bir ilke imza attık. Bu kupa bir ekip başarısıdır. Bu başarıya uzanmamızda bizlere her zaman destek olan, sporu seven ve teşvik eden kıymetli büyüklerimizden; Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk Canpolat’a Belediye Başkanımız  Sayın Çakmak Paçacı’ya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Bünyamin Yaver’e Gençlik ve Spor ilçe müdürümüz  Sayın Bülent Mete’ye Okul Müdürümüz Sayın Murat Karaağaç’a  Okulumuz müdür yardımcılarına ve tüm öğretmen arkadaşlarıma okulum ve şahsım adına teşekkür etmek istiyorum. Galibiyetin mimarı olan sporcularımızı gönülden kutluyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz. Bu kupayı bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza (öğrencilerimize) armağan ediyoruz.” Dedi.

Refahiye Fen Lisesi takımında yer alan oyuncular ise şöyle; “İlker Doğan, Hidayet Dere, Rojat Erbulun, Cemil Genç, Muhammet Akan, Ayaz Yusufoğlu, Bedirhan Kalkan, Muhammet Yaşa, Samet Aydın, Özgür Karaman, Mehmet Can Çiçek, Berşat Can, Batuhan Yazıcı, Kerem Akkurt, Ömer Osman Alkanat, Metin Arslan, Vefa Murat Avcı, Mücahit Yasir Kotan, Muhammet Kurt, Bünyamin Demirdağ, Cemil Aslan, Onur Topal, Emirhan Yıldırımçakar, Delil Çelik”