Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahalle Toplantıları Büyük İlgi Görüyor

“MAHALLELİ Soruyor, BAŞKAN Cevaplıyor” programları vatandaşların takdirini topluyor.

“MAHALLELİ Soruyor, BAŞKAN Cevaplıyor”

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından başlatılan “MAHALLELİ Soruyor, BAŞKAN Cevaplıyor” programları vatandaşların takdirini topluyor. Toplantıların 3’üncüsü 04 Ekim 2022 Salı günü saat 18:30’da Aslanlı Mahallesi’nde bulunan Gazi İlkokulunda yapılacak.

Toplantılarda Belediye tarafından mahallerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor.  

Toplantılar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, toplantının yapıldığı mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyorlar.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor”  programları kapsamında 1’ncisini Ergenekon Mahallesinde, 2’ncisini Yavuz Selim Mahallesinde yaptığımız toplantılarımızın 3’üncüsünü 04 Ekim 2022 Salı günü saat 18:30 da Aslanlı Mahallesi’nde bulunan Gazi İlkokulunda yapacağız.

Aslanlı Mahallesinin kıymetli sakinleri ile bir araya gelerek Erzincan Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz.

Bu toplantılarımızın devamını diğer mahallelerimizde de gerçekleştirerek vatandaşlarımızı dinleyip isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz.

Aslanlı Mahallesi’nde yapacağımız toplantıya tüm mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.