Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Murat Polat İle BAL’landı

Erzincan Ulalarspor Kulübü, 2019-2020 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılmak için gerekli olan katılım evrakını Türkiye Futbol Federasyonuna teslim etti.

Erzincan Ulalarspor Kulübü, 2019-2020

 Haber: İbrahim Gürler

Son ana kadar Bölgesel Amatör Lig’e katılıp katılmayacağı belli olamayan Erzincan Ulalarspor lige katılım evrakını Türkiye Futbol Federasyonuna iletti.

2019-2020 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Erzincan’ı temsil edecek olan Erzincan Ulalarspor kulübü Erzincanlı Genç İşadamı Ferhat Murat Polat’ın girişimleri ve fedakârlığı sonucunda yeni sezonda son anda katılma hakkını elde etti. 

Geçtiğimiz sezon Anagold 24 Erzincanspor’un pilot takımı olarak mücadele eden ve hedefinden uzak bir görüntü çizen Ulalarspor yeni sezonda lige katılmama kararı almıştı. Yaşanan bu gelişmelere İş adamı Ferhat Murat Polat duyarsız kalmayarak Erzincan’ın BAL ligindeki temsilcisi olan Ulalar ekibinin BAL’a katılması için gerekli olan katılım ücretini  ve Federasyona katılım belgesini ulaştırarak Erzincan’ın amatörüne sahip çıkma adına önemli bir adım attı.

KULÜP İSMİ DEĞİŞECEK

Erzincan Ulalarspor kulübünün önümüzdeki günlerde olağanüstü kongre kararı alarak yeni sezonda yeni bir isim ve yeni bir yönetim ile yoluna devam edeceği öğrenildi.