Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçmiş olsun Kemaliye

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Ariki Mahallesinde çıkan yangın kontrol atına alınırken meydana gelen olayda 15 evin arasında çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Ariki

Dün, akşam saatlerinde Kemaliye ilçesine bağlı Ariki Mahallesi Kocan mevkiinde meyve ağaçlarının bulunduğu alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayılan alevler ağaç dallarına ve kuru otlara sıçradı.

Olay yerine Kemaliye Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Yerleşim alanındaki evlere sıçrama korkusu yaşayan vatandaşlar canla başla imece usulü itfaiye ekiplerinin çalışmalarına yardımda bulundu. Yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı.

ALLAH BİR DAHA BÖYLE AFETLER YAŞATMASIN

Konu hakkında Kemaliye Belediye Başkanı bir açıklama yaparak şu ifadelerde bulundu; ‘‘Ariki(Koçan) Mahallesinde meydana gelen büyük çaplı yangında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. 15 evin arasında çıkan yangın kontrol altına alınmış olup soğutma işlemi devam etmektedir. Çok şükür ki hiçbir ev zarar görmemiş olup bağ ve bahçelerin bir kısmı tamamen bir kısmı da kısmen yanmıştır. Kemaliye Belediyesi olarak 25 kişilik personelimiz ve 5 adet itfaiye aracımızla yangına müdahalede bulunduk. Ayrıca Kemaliye Kaymakamlığı ve personeline, İlçe Emniyet Amirliği Personeline, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına, itfaiyeleriyle bize destek olan Arapgir Belediye Başkanlığına, İliç Belediye Başkanlığına bizimle beraber tek yürek olan Kemaliye gençlerine ve sevdalılarına çok teşekkür ederim. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın’’ dedi.