Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram Süresince Hastane Hizmetleri Aksamadı

Bayram Süresince Hastane Hizmet Verdi

Bayram Süresince Hastane Hizmet

9 günlük Bayram tatili süresince kesintisiz sağlık hizmeti veren tek kamu hastanesi olan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi; vatandaşların ihtiyacı olan sağlık hizmetlerine ulaşabilme taleplerini herhangi bir aksaklık yaşanmadan yerine getirdi

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız; “Kurban Bayramı tatili boyunca görevli tüm sağlık çalışanlarımız her zaman olduğu gibi büyük fedakârlık ve üstün gayretle, yoğun bir çalışma temposu ve organize ekip anlayışı içerisinde görevlerini layıkıyla yerine getirmiştir.

Hasta mağduriyetine sebebiyet vermeksizin, sorunsuz ve özenli bir sağlık hizmeti sunulabilmesi için hastanemizde Kurban Bayramı süresince; Tabip-Uzman Tabip (43 Personel), Ebe- Hemşire-ATT-Sağlık Memuru (109 Personel), Röntgen-Laboratuvar- Anestezi Teknisyen ve Teknikeri (20 Personel) İdari Memur (3 Personel), Temizlik- Güvenlik- Veri Giriş Elemanı (127 Personel), Diğer Hizmetler (6 Personel), olmak üzere toplamda 308 personel görev yapmıştır. Tatil boyunca hastanemiz acil servislerinde toplam 12.510 hasta muayenesi tamamlanmıştır. Yine bu dönemde 249 hastanın ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup 398 hastamız ise yataklı servislerimizde Kurban Bayramı tatili süresince tedavi görmüştür. Bu zaman aralığında mesleğini tutku ile icra eden, insan hayatını ön planda tutan sevgili sağlık çalışanı arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özveri ve fedakarlıkları nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hastalarımıza ise acil şifalar diliyor hastanemize duydukları güvenden dolayı duyduğumuz memnuniyeti de özellikle belirtmek istiyorum” dedi.