Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun: “Cumhur İttifakı’nın Yanında, Erzincanlı Hemşehrilerim Var, Toplumsal Mutabakat Var.”

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman’ında katılımları ile Işıkpınar’da düzenlenen Mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman’ında katılımları ile Işıkpınar’da düzenlenen Mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen programa AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti ve MHP’li Parti yöneticileri, Meclis üyesi adayları ile mahalle halkı katıldı.

 

Işıkpınar Mahallesinde düzenlenen Mahalle Toplantısında konuşma yapan Milletvekili Karaman; “AK Parti olarak arkadaşlarımız ile birlikte Sayın Belediye Başkanımız Bekir Aksun’un yanındayız” dedi.

 

Milletvekili Süleyman Karaman açıklamasında şunları ifade etti;

 

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SELAMINI GETİRDİM.

Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partili yönetici kardeşlerim, Işıkpınar’lı kardeşlerim, Erzincan’lı kardeşlerim hepinizi sevgiyle saygıyla tekrar selamlıyorum birlikte olmaktan mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.

 

Değerli kardeşlerim öncelikle Cumhurbaşkanımız toplantı yaptığı zaman dedi ki nerede toplantı yaparsanız orada hemşerilerime Erzincanlı kardeşlerime selam söyleyin, onun için liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim.

 

ERZİNCAN’DA CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI, BUGÜNKÜ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BEKİR AKSUN

31 Mart seçimi ve biz inşallah bu seçime Cumhur ittifakıyla gireceğiz. Erzincan’da Cumhur İttifakının adayı, bugünkü Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun.

 

Elbette bu Cumhur İttifakı seçimleri kararına bağlı kalacağız. Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli’nin birlikte verdiği karara elbette Erzincan’da da bağlı kalıp ona destek vereceğiz. Bunun için buradayız, bunun için arkadaşlarımız ile birlikte Sayın Belediye Başkanımız Bekir Aksun’un yanındayız.

 

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sayın Devlet Bahçeli ve o zamanın AK Parti Genel Başkanı ve bu toprakların yetiştirdiği Sayın Binali Yıldırım tarafından kurulmuştur.

 

Onun için bizde değeri çok daha özeldir Cumhur İttifakının. Kardeşlerim elbette Cumhur İttifakı adayımızın Erzincan’da bugüne kadar Belediye Başkanı olarak yaptığı çok güzel eserler var. Hocabey Kızılay dönüşümü gerçekten Türkiye’de örnek gösterilen, devam eden bir dönüşümdür.

 

ERZİNCAN’IN DAHA YAŞANABİLİR, DAHA İYİ BİR İL OLMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ.

Hem Hükümetin hem Belediyenin birlikte çalışarak depreme en dayanıklı il olmak istiyoruz. Onun için de Belediye Başkanımıza vereceğiniz destek çok önemli, zaten hükümeti siz seçtiniz dolayısıyla da bu birliktelikle inşallah Erzincan’ın daha yaşanabilir, daha iyi bir il olması için var gücümüzle çalışacağız.

 

Bizim AK Parti olarak ve MHP olarak birlikte kurduğumuz Cumhur İttifakı’nın Adayı Erzincan Belediye Başkanımız Bekir Aksun’dur. Sayın Başkanım hayırlı uğurlu olsun Allah yar ve yardımcın olsun herkesten destek bekliyor ve size saygılar sunuyorum” dedi.

 

Erzincan Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Bekir Aksun ise konuşmasında Kentsel Dönüşümün önemine vurgu yaptı.

 

Başkan Bekir Aksun konuşmasında şunları kaydetti;

CUMHUR İTTİFAKI’NIN YANINDA, ERZİNCAN’LI HEMŞEHRİLERİM VAR, TOPLUMSAL MUTABAKAT VAR.

“Cumhur İttifakı’nın yanında kimler var diye bilmeyenlere bugün Işıkpınar’da kimlerin olduğu hatırlatıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilimiz aramızda, İl Başkanımız aramızda, Gençlik Kolları Başkanımız aramızda, İl Başkan Vekilimiz aramızda, bunlarla birlikte yönetim kademesinin hepsi aramızda.

 

Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri onlar da aramızda başka kimler var Erzincan’lı hemşehrilerim var, toplumsal mutabakat var. Onun için Erzincan’da toplumsal mutabakatla seçeceğimiz Belediye Başkanlığı Allah’ın izniyle %80’lik hedefimizi oy oranı ile gerçekleştirmiş olacağız.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Erzincan Belediyesi ve Başkanı depreme hazır hale getirdiği bir Erzincan oluşturmak arzusunda olduğu herkes tarafından görüldü. Elbette ki 11 ilimizin yıkılması bizi ziyadesiyle çok üzdü. Ama şunu da gördük ki, iller de kentsel dönüşüm en kıymetli işlerden bir tanesi.

 

Bugün Devletimiz tüm güç ve kudretiyle 11 ili imar ederken, diğer taraftan Türkiye’mizin kalbi olan İstanbul’da %50’si bizden %50’si vatandaştan kampanyası başlatılarak bu kentsel dönüşümü sağlayıp bitirmek istiyorlar.

 

İşte o kentsel dönüşümün o desteğinden Erzincan’ı önümüzdeki 2’nci dönem de inşallah Sayın Milletvekilimizin, Sayın Valimizin, Sayın Bakanlarımızın desteği ile Erzincan’ı mutlaka buluşturacağız ve Kentsel Dönüşümü gerçekleştirmiş olacağız.

 

Kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz, güvenli şehir yapacağız ve geleceğimizi emin bir şekilde güvenli bir şekilde şekillendirmiş olacağız.

 

Onun için bu kentsel dönüşümü önemsiyoruz ve Hükümetimizin, İktidarımızın desteği ile birlikte çözeceğimizden şimdiden emin olmanızı arzu ediyor, bize de yardımcı olmanızı diliyoruz.

 

IŞIKPINAR’IN SORUNLARINI ÇÖZDÜK

Bugün Işıkpınar’dan seslenirken, Işıkpınarımızı doğalgazla buluşturduk su ile ilgili problemleri vardı çözdük.

 

Işıkpınar’ın etrafında bulunan ve özellikle mesire alanları olabilecek yerlerde mutlaka yeni yatırımlar yaparak atıl vaziyette duran o alanlar mesire alanı olarak insanımızın hizmetine sunulacak.

 

Cumhur İttifakı olarak şekillendireceğimiz projeler ile Devletin desteğini hep yanımızda hissetmiş olacağız ve yapacağımız projeler mutlaka hayat bulacak. Sürüncemede asla bırakılmayacak.

 

Güzel bir Erzincan’ı hep birlikte oluşturacağız 2’nci dönemde yaşanılabilir bir Erzincan hepimizin hakkı diyoruz hepinizi saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.