Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun: “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası Erzincan’da da Uygulanacak.”

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun evini yeniden yapmak isteyen hak sahiplerine “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası” nın Erzincan’da da uygulanacağı müjdesini verdi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun evini yeniden yapmak isteyen hak sahiplerine “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası” nın Erzincan’da da uygulanacağı müjdesini verdi.

 

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkanlığı için yaptığı seçim çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında mahalle halkı ile bir araya geldi.

 

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti ve MHP Parti yöneticileri, Meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı.

 

MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt’un konuşmaların ardından, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun yaptığı konuşmasında birçok konuya değinirken özellikle Kentsel Dönüşüm alanında çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YARISI BİZDEN KAMPANYASI” ERZİNCAN’DA DA UYGULANACAK

Çok büyük bir katılım ile Fatih Mahallesinde yapılan açık hava toplantısında mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Aksun, İstanbul’da uygulanan “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası” nın Erzincan’da da uygulanacağı müjdesini verdi.

 

Erzincan Belediyesi olarak kentte gerçekleştirdikleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Yatay Mimariden taviz vermediklerini kaydeden Bekir Aksun açık hava toplantısında, adı hep depremle anılan Erzincan’ı Türkiye’nin depreme en hazırlıklı şehri yapmak için elinden gelen tüm çabayı harcayacağını belirterek, bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul’da yürütülen kampanyanın Erzincan’da da uygulanması için gerekli girişimlerin başlatıldığını belirtti.

 

Başkan Aksun, tüm çabasının hemşerilerimizin yaşadıkları binalarda artık deprem korkusu ile yaşamamaları için depreme hazır bir kent oluşturmak olduğunu ifade etti.

 

Aksun: Cumhur İttifakı’nın gücüyle önümüzdeki beş yılda şehrin önünü açarak yapılamaz denilen her şeyin birer birer nasıl yapıldığına şahit olacağımız beş yılı göreceğiz. Mali disiplini sağlanmış, deneyimli kadroları ve en önemlisi Cumhur İttifakı’nın ruhunu yansıtan bir meclis yapısıyla Erzincan Belediyesi’nin bu gücünün Cumhur İttifakı’nın güçlü duruşuyla birleştirildiğinde her türlü engeli kolaylıkla aşacaklarını ve geleceğin modern Erzincanını inşa edeceklerini belirtti.

 

HEMŞERİLERİMİZİN %80 OYUNA TALİBİZ

Konuşmasında geçen beş yılda Erzincan Belediyesi’nde ortaya konulan performansın gelecek için teminat olduğunu belirten Aksun, Erzincanlı hemşerilerimizin Cumhur İttifakı’nın yüksek şuuruna inandığını ve bu inançla mutlu ve güçlü bir Erzincan için hemşerilerimizin %80 oyuna talip olduğunu da ayrıca ifade etti.