Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun: “Üretken Belediyecilik Anlayışıyla, Birçok Alanda Varlığımızı Gösterdik ve Hissettirdik.”

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, Atatürk ve Barbaros Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, Atatürk ve Barbaros Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Erzincan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olan mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensupları ve Meclis üyesi adayları ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.

Atatürk ve Barbaros Mahallesi sakinlerinin katılımları ile düzenlenen programda konuşan, belediye tarafından 5 yıl içerisinde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler veren Bekir Aksun, yerel seçimde vatandaşlardan destek istedi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında şunları kaydetti; “Erzincan’ımızın her köşesi her insanı bizim için kıymetli ve değerli, birimizin diğerinden farkı yok, bizim ortak adımız insan.

Bizler memleket meselelerini masaya yatırdığımızda kendi şahsi çıkar ve arzularımızı rafa kaldıracak ilkeli bir siyaset anlayışının temsilcileriyiz.

Şehircilik anlamında birçok mesafeyi kat edebildik, kaldırımından yoluna, üretken belediyecilik anlayışıyla maden suyu fabrikasından tekstil atölyesine kadar birçok alanda varlığımızı gösterdik ve hissettirdik.

Asıl önemli olan bunların her zaman yapılabilir olduğunu bilmek,  en kıymetlisi birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır.

Bugün biz Cumhur İttifakı’nı devam ettirmek zorundayız, yoksa Erzincan’da üç beş bin metrekare yeşil alan yapmak için, beş on bin tane konut yapmak için böyle bir derdimiz yok.

Biz Erzincan’da 5 yıl belediye başkanı olabilmek, makama oturabilmek için de bir derdimiz yok. Bizim derdimiz Vatan, bizim derdimiz Bayrak.

Kardeşliğimizi bozmaya çalışan, nifak tohumu ekmeye çalışan ne kadar arızalı odak varsa hep birlikte yok edeceğiz.

Birbirimizi değiştirmeyeceğiz, birbirimizi dönüştürmeyeceğiz,  Alevi Alevi olarak kalacak, Sünni Sünni olarak kalacak ama kardeş olarak yaşayacağız.

Allah nasip ederse Erzincan’ımızı Türkiye’nin en cazibeli, en seçkin şehri yapacağız.

Onun için diyoruz ki; Gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Erzincan olalım, hep birlikte Türkiye olalım” diye konuştu.