Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye 300 personel ve 25 araç ile göreve hazır

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Belediyesi olarak her sene olduğu gibi bu sene de karla mücadele hazırlıklarımızı tamamladık. Kışa hazırız, almış olduğumuz yeni araçlarla birlikte 3 vardiya çalışacak 300 personel ve 25 araç ile göreve hazır dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte, kış ayında yapılacak olan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.  Başsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, karla mücadele çalışması için ekip oluşturduklarını söyledi. Belediye parklarındaki iş makinesi, greyder, kar kürüme ve tuzlama araçlarının dahazır hale getirildiğini belirten Başsoy,’’ Karakış bastırdı. Kar kapıya dayandı. Türkiye’nin genelinde kar yağışı var. Bir çok köy yolu da hem Erzincan’da hem de çevre illerde özelliklede Doğu Anadolu bölgesinde kapandı.

300 PERSONEL HAZIR BEKLİYOR

 Biz Erzincan Belediyesi olarak her sene olduğu gibi bu sene de karla mücadele hazırlıklarımızı tamamladık. Kışa hazırız. Almış olduğumuz yeni araçlarla birlikte 25 tane aracımız karla mücadelesi için hazır. Bunun yanında 3 vardiya çalışacak 300 personelimiz her sene aynı sistem ve program üzerine hazır bekliyor. Yaklaşık bin 500 ton tuz harcaması yapılıyor. Bir yıl içerisinde. Caddelerde, sokaklarda ve ara caddelerde özellikle vatandaşlarımızdan şunu istirham ediyoruz. Araçlarını kar çok yağdığı zaman yolların üzerinde bırakmasınlar. Daha çok arsa üzerine çekmeye çalışsınlar ki biz de karla mücadele ederken yolları rahat açabilelim. Ayrıca çok kar yağarsa hemşerilerimizden bir istirhamımız daha var. Özel araçlarını kullanmamalarını toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istiyoruz. Bu hem trafik kazalarının önüne geçmiş olacak, hem de insanların günlük yaşamlarında daha çok rahat ulaşım sağlayacaktır dedi.