Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır “Sizlerden Aldığımız Güçle Bu Yola Çıktık” (VİDEO HABER)

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istemeye ve seçim çalışmalarına devam ediyor.

Esnaf ziyaretleri ve mahalle

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istemeye ve seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çakır, yatsı namazından sorası mahalle buluşmaları kapsamında Yeni mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır; Bu seçimde yerelde ittifak yapılmasının yanında ilk kez sizlerin düşüncelerini hislerini duygularına içinden geçirdiklerine tercüman olmak için sizlerden aldığı güçle yola çıkan bağımsız bir belediye başkan adayının seçime girmesi Erzincan tarihinde sizlere ve bizlere bir ilki yaşatacak.

Burada kaybedeni olmayan bir seçim yapacağız. Tercihlerimizi kullanacağız halkın iradesi sandığa yansıyacak ve ardından sizler kime Güven duyuyorsunuz Güven veriyorsanız 31 Mart 2024’ten sonra Erzincan’a ve Erzincan’ın geleceğini belirleyecek ve kurumu yönetecek olan belediye başkanı seçmiş olacaksınız. 31 Mart’tan sonra Erzincan’da hayat bugün olduğu gibi devam edecek. Dolayısıyla bu tarih ne ilk ne de son olacak bizim burada öne çıkartmak istediğimiz şu özellikle burada kişiler ve kişilerden ziyade kimin kazandığı kimin kaybettiğinden ziyade Erzincan’ın kazanması Erzincan halkının kazanması.

Belediyecilik sadece Erzincan’da riskli binaların kaldırılması ve buna dair oluşturulmuş olan alanların geleceğe dair planlanmasından ibaret hale gelmiştir. Gittiğimiz gördüğümüz tüm şehirlerde hizmetlerin her alanda Erzincan’daki hizmetlerin daha fazla öne çıktığını beraberce şahit oluyoruz. 2013 yılında 2014 yılında yaptıklarımızı daha da ileriye taşımalıydık. Çünkü sizler bunları hak ediyorsunuz verdiğiniz destekle şehrimizde ortaya koyduğunuz anlayışla hoşgörü ile belediyenin yürüttüğü tüm çalışmaları sürdürmemize müsaade ederek ortaya koyduğunuz komşulukla kardeşlik yaklaşımıyla paylaşımcı yaklaşımla bu bahsettiklerinden daha fazlasını hak ediyorsunuz.  biz diyoruz ki bu dönemde yapılan çalışmaların 2019 2024 yılları arasında yapılan çalışmalarla kıyaslayarak Erzincan’a geleceğe kimin taşıyacağına sizin fikirlerinizi düşüncelerinize tercihlerinize bakılmaksızın belirlendiği şekli ile değil sandığa giderek fikirlerinizi düşüncelerinizi ortaya koyarak siz belirlemelisiniz. Sizin karşınızda olmamızın ana sebebi bu siz istediniz yürü dediniz bizler yürüdük sizlerden aldığımız güçle yüreğimizde taşıdığımız Erzincan’a hizmet aşkıyla yine sizlerden aldığımız destekle cesaretle bu yola çıktık.

2019-2014’te yaptığımız çalışmaları sizlerin verdiği destekle duyduğu güvenle tekrar görevi üstlendiğimizde Erzincan belediyesi ailesi ile birlikte en iyi şekilde yeniden yapacağımızdan kuşkunuz olmasın. Bugün 3 mahalledeyiz hangi mahalleye gitsek Allah’a hamdolsun insanların gözlerindeki ışığı yüzlerindeki umudu ve geleceğe dair taşıdıkları heyecanı görmemek mümkün değil. Ondan dolayı daha çok çalışmamız gerektiğini daha çok insana ulaşmamız gerektiğini biliyoruz ancak takdir edersiniz ki zaman kısa dolayısıyla bizler her birimiz çevremizdekilerle burada gördüklerimizi duyduklarımızı paylaşmalıyız. Çünkü biz bir teşkilatla bir kurumsal yapıyla bu seçime girmiyoruz sizlerin bugün burada gönüllülükle yer aldığınız gibi gönüllü kardeşlerimizle birlikte çalışıyoruz ben Erzincan adına o kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Diye konuştu.