Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocukların Yüzünü Güldürüyorlar

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu. Erzincan’da “Askıda Kırtasiye” yardım kampanyası başlatarak hayırsever vatandaşlar tarafından hediye edilen kırtasiye malzemelerini tespit ettikleri 100 ihtiyaçlı çocuğa ulaştıran Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kocatürk hedeflerinin daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmak olduğunu belirtti.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kocatürk sürekli bu çalışmaların devam edeceğini belirterek, “2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte, arkadaşlarımız ile birlikte bir araştırma yaparak yardıma muhtaç çocuklara okul kıyafeti, çanta ve kırtasiye yardımları yapmayı düşündük. Erzincan’da “Askıda Kırtasiye” yardım kampanyası başlatarak vatandaşlarımızdan destek istedik. Erzincan halkı her zaman ki gibi büyük bir teveccüh göstererek kampanyamıza destek oldu. Yaklaşık 100 çocuğumuza okul kıyafeti, çanta ve kırtasiye yardımı yaptık. Tabi öğrenci arkadaşlarımız çok sevindiler. Hedefimiz; daha fazla ihtiyaçlı çocuğumuza kırtasiye yardımını ulaştırmak.” dedi.