Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Geçmiş dönem AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun ile seçim çalışmalarına katılarak İttifak Adayına destek istedi

Geçmiş dönem AK Parti

Geçmiş dönem AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun ile seçim çalışmalarına katılarak İttifak Adayına destek istedi.

Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor. Geçmiş dönem AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’ninde seçim çalışmalarına katıldığı programlarda, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, esnaf ziyaretleri yapılıyor.

Gün içerisinde yapılan esnaf ziyaretlerinin arından akşamları ise mahalle toplantıları yapılıyor. Gülabibey Mahallesi, Üniversite Lojmanlarında gerçekleştirilen programa ise Başkan Bekir Aksun, Eşi Ürküş Aksun, KAÇEP Başkanı Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Rahşan Külünk ve teşkilat yöneticilerinin katılımları ile Üniversite Lojmanlarında, Hanımefendilerinde katılımları ile program düzenlendi.

Seçim çalışmalarında Erzincan’a yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verilirken, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek vermeleri istendi.