Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Sivil Toplum Medya Buluşmalarına Ev Sahipliği Yapacak

Erzincan Sivil Toplum Medya Buluşmalarına Ev Sahipliği Yapacak

Erzincan Sivil Toplum Medya

İçişleri Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı, Türk İnternet Medya Birliği ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğiyle 15 Aralık 2023 Cuma günü Erzincan’da gerçekleşecek

Erzincan, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleşecek olan “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliği ile düzenlenecek.

15 Aralık 2023 Cuma günü saat 14:00’te Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayacak olan program, sivil toplum ve medya ilişkilerinin önemine odaklanacak. Programın açılış konuşmalarını yapacak olan moderatör Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kübra Pamukçuoğlu olacak.

Panelde ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Burcu Zeybek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak önemli konuşmacılar olarak yer alacak.

Program, konuşmacıların sunumlarının ardından katılımcıların sorularını yanıtlamak üzere bir soru-cevap bölümü ile sona erecek.