Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da “Mahzen-9” Operasyonu

4 şüpheli çıkarıldıkları Erzincan Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 şüpheli çıkarıldıkları Erzincan

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, 6 ilde düzenlenen “Mahzen-9” operasyonu kapsamında Erzincan’da gözaltına alınan Koç grubundan 4 kişi tutuklandı.

Erzincan’da Koç grubunun yanı sıra eş zamanlı olarak “Mahzen-9” operasyonları kapsamında İzmir’de Hasan Keser, Kayseri’de Barış Şengül (Yılanlar), Manisa’da Ömer Çakır, Muğla’da Yakup Çabuk (Çabuklar), Diyarbakır’da Oğuz Sorguç (Yurtdışı Firar) organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

Erzincan’daki operasyonun ayağında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce TCK – 149 Nitelikli Yağma -6136 SKM suçlarından yürütülmekte olan planlı/projeli dosya kapsamında il merkezinde 3 farklı adreste 24 polis ve 3 özel harekât unsurunun katılımı ile eş zamanlı operasyon yapılarak Koç grubundan S.K (37), S.K (36), S.K (27) ve S.K (22) isimli 4 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız silah ve şarjör, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve kartuş, 1 adet “sallama” tabir edilen bıçak, 1 adet “kasatura” tabir edilen bıçak, 1 adet muşta ele geçirildi.

4 şüpheli çıkarıldıkları Erzincan Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.