Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Doktor Pompalı Tüfekle Ağır Yaralandı

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde intörn doktor olarak görev yapan Nida Nur Nergiz, pompalı tüfekle saldırıya uğradı ve ağır yaralandı.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde intörn doktor olarak görev yapan Nida Nur Nergiz, pompalı tüfekle saldırıya uğradı ve ağır yaralandı.

Mersin’in Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde dehşet verici bir olay yaşandı. Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan teknisyen Ersin K. araçla aynı hastanede intörn doktor olan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Nida Nur Nergiz’in kaldığı yurdun bulunduğu sokağa gitti. Burada bir süre araçta bekleyen Ersin K., yurda doğru yürüyen Nergiz’i görünce araçtan inerek pompalı tüfekle genç doktora 6 el ateş etti.

Saçmaların isabet ettiği Nergiz, ağır yaralandı. Nergiz, çevredekilerin çağırdığı ambulansla görev yaptığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Nergiz’in sağ bacağı diz hizasından kesilirken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Adana’ya kaçtığı belirlenen Ersin K., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Mersin’e getirilen zanlı ilk ifadesinde Nida Nur Nergiz ile sevgili olduklarını iddia etti ve genç kadını kendisini terk ettiği için vurduğunu söyledi.