Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor Beşiktaş’a ecel terleri döktürdü

Beşiktaş baştan sona rotasyon yaptığı ve genç oyuncularla ilk 11'de fazla süre şansı bulamayan oyunculardan kurulu takımıyla Anagold 24Erzincanspor'a 2-0 mağlup oldu.

Beşiktaş baştan sona rotasyon

Haber: İbrahim Gürler

Siyah-beyazlılar, ilk maçı 3-0 kazandığı için Son 16 Turu’na adını yazdırdı. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş mücadelesinde Erzincanspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımın stadının yıkılıp yenisinin inşası devam ettiği için Mustakil Atletizm Pisti Sahası’nda oynanan mücadeleyi Erzincanspor 2-0 kazanmayı başardı. Erzincanspor 45+1’de Yunus Emre Çakır’ın kornerden gelen topa çok iyi yükselip yaptığı vuruşla 1-0 öne geçti.

Ev sahibi takım 53. dakikada ise Abdurrahman Canlı’nın uzaktan çektiği şutta direğe takıldı. Dakikalar 89’u gösterdiğinde ise Osman Şahin, Erzicanspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Duraklama dakikalarına uzatma umuduyla giren ev sahibi takıma Beşiktaş izin vermedi. Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, genç oyuncular ve ilk 11’de şans bulamayan oyunculardan bir kadro ile çıktığı maçta oyuncularına kenardan uzun süre uyarılarda bulundu. Avcı, as takımdan Vida ile Lens’i 59. dakikada, Diaby’yi ise 84. dakikada sahaya sürdü. Beşiktaş rövanştan yenik ayrılmasına rağmen Vodafone Park’ta 3-0 kazandığı ilk maçın avantajıyla Türkiye Kupası’nda son 16 takım arasına kalmayı başardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Dün geldiğimizden beri Erzincan halkına samimiyetinden ve doğallığından, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Erzincanspor Futbol Takımı dün akşam otelimize kadar gelip hem yönetim kurulu hem hocası bizleri ziyaret ettiler. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Erzincanspor ilk maçta da iyi bir oyun performansı sergilemişti. Devreyi de lider bitirdiler, o anlamada da teşekkür ediyoruz. Biraz önce onların soyunma odasına da uğradım. Umarım girişimlerine devam ederler” diye konuştu.

PERFORMANSTAN MEMNUN DEĞİLİZ

Takım olarak performanslarını değerlendiren Avcı, “Beşiktaş forması ağır bir formadır. İlk maçın 3-0 olması önemli değil. Karşımızda iyi bir ekip var. Doğru işler yapmaya çalışan bir takım var. Onun için oyunun her anını halı sahada da oynasan, minyatür kalede de oyunda oynasan futbolun gerçeklerini oynamak ve kaybetmek istemezsin. Onun için bunun gerçekleri vardır.

TUR BENİ TATMİN ETMEZ

Bugün itibarı ile biz bu performanstan memnun değiliz. Hem bireysel hem de oyuncu performansından. Tur atlamış olabiliriz. Bu beni tatmin etmez. Tur atlamak iyidir ama oyun ve oyuncu performansından memnun değilim. Kendim ve takımım adına söylüyorum. Rakibi hem ligdeki liderlikleri hem de iki maçta bize karşı sergiledikleri oyundan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ’A BAŞARILAR

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül ise bundan sonraki turda Beşiktaş’a başarılar dileyerek, “Futbolcu kardeşlerim iyi mücadele etti, iyi bir mücadele sonunda 2-0 kazandık, ligde hedefimize emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Stat: Müstakil Atletizm Pisti

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Selahattin Altay, Murat Şener

Anagold 24Erzincanspor: Süleyman Kasap, Yunus Emre Tok (Dk. 72 Osman Şahin), Yunus Emre Çakır, Enes Subaşı, Hüseyin Erol, Abdurrahman Canlı, Ayhan Gürbüz (Dk. 88 Berke Tulpar), Muhammed Kerem Aktürkoğlu, Hüseyin Çiray, Halil Yılmaz (Dk. 80 Uğurcan Bekçi), Ali Öztürk

Beşiktaş: Utku Yuvakuran, Kerem Kalafat, Necip Uysal, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz, Oğuzhan Özyakup (Dk. 84 Diaby), Orkan Çınar (Dk. 59 Lens), Muhayer Oktay (Dk. 59 Vida), Erdem Seçgin, Boyd, Umut Nayir

Goller: Dk. 45+1 Yunus Emre Çakır, Dk. 89 Osman Şahin (Anagold 24 Erzincanspor)

Sarı kartlar: Dk. 42 Ayhan Gürbüz, Dk. 87 Ali Öztürk (Anagold 24 Erzincanspor), Dk. 79 Necip Uysal (Beşiktaş)