Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem Manzaraya Hem de Yemeğe Doyacağınız Mekan Esentepe Restaurant

Erzincan’da 15 Ocak 2024 tarihinde hizmete giren Esentepe Restaurant ve Kafe sevdiklerinizle beraber muhteşem manzara eşliğinde leziz yemeklerle dolu bir sofrada vakit geçirmek için mutlaka uğranması gereken bir mekan olarak Erzincan’da ön plana çıkmaya başladı.

Erzincan’da 15 Ocak 2024

Esentepe Restaurant ve Kafe, 15 Ocak 2024 tarihinde Erzincan’da hizmete girdi. Uzun yıllardır atıl durumda olan Esentepe sosyal tesislerini faaliyete geçiren ve işletmeciliğini Yener Şilahşor, Ufuk Polat, Selim Çayır ve Rıdvan Dengiz’in üstlendiği bu mekan, Erzincan’ın yerel ve ulusal basın mensuplarını ağırladı. Restoran bölümünde 450 kişiye, kafe bölümünde ise 200 kişiye hizmet verebilen işletme, toplamda 650 kişiye aynı anda hizmet sunabiliyor.

BENZERSİZ BİR LEZZET DENEYİMİ VAAT EDİYOR

Esentepe Restaurant ve Kafe’nin yaklaşık 35 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projesi, 60 personelle birlikte benzersiz bir lezzet deneyimi vaat ediyor. iftar programında konuşan işletmeci Yener Silahşör, Erzincan’da faaliyet gösteren basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Silahşör, özellikle Erzincan’a özel lezzetleri sunmayı amaçladıklarını ve misafirlerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Esentepe Restaurant ve Kafe’nin, Erzincan halkına keyifli ve unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatmayı hedeflediğini vurguladı.