Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İliç’te Çiftçilere Eğitim Verildi

Erzincan’ın İliç ilçesinde çiftçilere eğitim verildi

Erzincan’ın İliç ilçesinde çiftçilere

Erzincan Valiliği’nin himayesinde Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün işbirliği ile Erzincan’ın İliç ilçesinde çiftçilere eğitim verildi . Düzenlenen toplantıda çiftçilere yöreye uygun olarak dut yetiştiriciliği, ceviz yetiştiriciliği, bağcılık ve bitki hastalık ve zararlıları ile mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Sezonun başlamasıyla birlikte eğitim ve yayım çalışmalarını hızlandıran tarım teşkilatı ilçe merkezlerinde hem çiftçileri bilinçlendiriyor hem de eğitim ve yayım hizmetini çiftçinin ayağına götürüyor. Dün İliç ilçesinde yapılan bilgilendirme toplantısında genel olarak meyvecilik eğitimi verildi.

Tarım teşkilatı çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor. Erzincan’da tarımsal üretimde verim ve kalitenin artırılması amacıyla tarımda yaşanan değişimleri çiftçilerle paylaşan teşkilat, çiftçilerin ilettiği sorunlara da çözüm üretmeye devam ediyor.

Tarım sektöründe yapılması gerekenleri, yaşanan yenilikleri Müdürlüğe ait sosyal medya platformları ile duyuran, birçok alanda çiftçileri sürekli sms ile bilgilendiren Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, alanda da oluşturduğu teknik ekipler ile sürekli çiftçilerin yanında yer alıyor