Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İtfaiye Personellerinden Başkan Aksun’a Ziyaret

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri İtfaiye Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret etti.

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret etti.

İtfaiye Müdürü Sami Karakaş ve İtfaiye personellerini makamında ağırlayan Başkan Aksun, olaylara müdahale etme, olay yerine en kısa zamanda gitme noktasında son derece başarılı olan İtfaiye ekiplerini göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Aksun; “309. yılını kutladığımız İtfaiye Haftası’nda bu zor görevi üstlenen tüm İtfaiye çalışanlarımızın bu anlamlı haftasını kutluyorum. Olay yerine en kısa zamanda gitme noktasında son derece başarılı olan ekiplerimizi göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Sadece doğal afetlerde değil itfaiyeye ihtiyaç duyan bütün canlıların yardımına koşan İtfaiye ekiplerimizin haftasını kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.