Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karne Dağıtım Töreni Düzenlendi

Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Erzincan İMKB Müşir Zeki

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılının sona ermesi münasebetiyle Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte Erzincan’da resmi ve özel olmak üzere 281 okulda 44 bin 535 öğrenci ve 3 bin 637 yönetici ile öğretmenler yarıyıl tatiline başladı. İlk dönemin bitmesiyle karnelerini alan öğrenciler tatilin başlamasıyla büyük sevinç yaşadı. Karnelerini alan öğrencilerin heyecanlı oldukları görülürken, veliler de çocuklarının heyecanını paylaştı.

Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğretmenler tarafından karşılanan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, öğrencilerle yakından ilgilenerek sosyal medya üzerinden kendisine davet gönderen öğrencilerin karnelerini bizzat vermeyi de ihmal etmedi. Vali Aydoğdu, öğrencilere hitaben yarıyıl tatilinde dinlenmelerini, gezmelerini ve kafalarını dağıtmalarını isteyerek her birine başarılar diledi. Vali Aydoğdu konuşmasında, “Bu topraklara aidiyet duygunuzu asla kaybetmeyeceksiniz. Bayrağımızı, vatanımızı, değerlerimizi en güzel şekilde koruyacağız ama bir taraftan da dünyaya entegre olacağız. Genellikle sizlere tavsiye edilir; kitap okuyun falan diye. Hiçbir şey yapmayın. Gezin, temiz hava alın Ergan Dağı’na çıkın, kayın. Kemaliye’ye gidin, İliç’e gidin. Biraz dinlenin, rahatlayın. İnsan önce kendini tanımalı. Siz kendinizi tanıyan gençlersiniz. Biz size güveniyoruz. Yarıyıl tatiliniz hayırlı olsun. Kalbinize dert, keder, hüzün değmesin. Başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler karnelerini Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, ve çeşitli sendika başkanlarından alırken öğrencilere başarı dileklerini ileten protokol üyeleri verimli bir tatil geçirmelerini istediler.