Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lütfü Yakut: “Üzümlü İçin Biz Hazırız”

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Üzümlü Belediye Başkan adayı olan Lütfü Yakut, “Belediye Başkanlığından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisine kadar tam bir uyum içinde çalışacak daha bereketli, daha huzurlu bir Üzümlü için mücadele edecek kadromuz Üzümlü için hizmete hazırdır” dedi

31 Mart 2024 Pazar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Üzümlü Belediye Başkan adayı Lütfü Yakut, yürütülen seçim süreci ve Belediye Meclis üyesi adayları ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan adayı Yakut,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çok kıymetli Üzümlü’lü hemşehrilerim  6 Ocak 2024 tarihinden itibaren start verdiğimiz seçim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor bu çalışmalar kapsamında her gönüle giriyor tüm hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz belediyeciliğin dokunmak olduğunu hissetmek olduğunu biliyoruz. Üretken belediyecilik,  birlikte yönetim anlayışını her vatandaşımıza anlatıyoruz. Ayırmadan ayrışmadan Üzümlü için Canla ve Başla Mücadele edeceğimizin tahaddütünü veriyoruz. Çünkü Biz geçmişte yapmıştık gine yapacağız. Üreten kendi dinamiklerini harekete geçiren bereketli ,huzurlu ve daha güvenli bir Üzümlü için Özlenilen o günlere geri döneceğiz, çünkü dün buradaydım, bugün buradayım yarında yine burada bu bereketli topraklarda siz değerli hemşehrilerim ile birlikte olacağım.

Bu mihmal üzerine 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde ilçemizi yönetmeye talip olan kadrolarımız şekillenmiştir. Belediye Başkanlığından il genel meclisi ve belediye meclisine kadar tam bir uyum içinde çalışacak daha bereketli daha huzurlu bir üzümlü için mücadele edecek kadromuz Üzümlü için hizmete hazırdır. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimizin şimdiden mübarek berat kandilini kutluyor en iyi dileklerimi sunuyor 31 Mart günü Daha Bereketli daha huzurlu bir üzümlü için desteklerinizi bekliyor saygılar sunuyorum. iyi ki varsınız”