Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İl Başkanı Özarslan'ın 10 Kasım Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Özarslan mesajında şu ifadelere yer verdi

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” 1926 yılında kendisine karşı yapılacak bir suikast girişiminin önlenmesinden sonra böyle seslenmiş Milletine, Büyük Atatürk.

Büyük Türk Milletinin verdiği Kurtuluş ve Hürriyet mücadelesinde, çocuk yaşlarda askerliği seçen Atatürk;

* 31 Mart Vakası

* Arnavutluk İsyanı

* Trablusgarp Savaşı

* İkinci Balkan Savaşı

* Çanakkale Savaşı

* Doğu (Kafkas) Cephesi

* Suriye-Filistin Cephesi

* Kurtuluş Savaşı

* Sakarya Savaşı

* Büyük Taarruz

sayarken bile zorlandığımız tüm bu savaşlarda yer almış, milletine olan sevgisini, hayatını cephelerde geçirerek göstermiştir, bizler, Cumhuriyetimizi kanımızın son damlası akana kadar savunmak ve yine Atatürk’ün dediği gibi Milli Kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak zorundayız, her Türk vatandaşı, Atatürk’tür, Ahlaklı bireyler olmak, gelecek neslimize bırakacağımız en büyük mirasımızdır, Ahlak Anne-Baba isek ailemiz ve toplumuza, memur isek devletimiz ve milletimize , esnaf isek müşteri ve çevremize, öğrenciysek bizi yetiştiren ailemize, milletimize, devletimize olan borcumuzdur, bağlılığımızdır.

Bir sarraf hassasiyetinde, Allahın izniyle, hayatı ciddiye alan Türk toplumunun üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur, Atatürk’ümüze yüce Rabbimden rahmet diliyor, gençlerimize seslendiği bir vecizesiyle sözlerime son vermek istiyorum.

“Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”