Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Recep İlter Kemahlılardan Destek İstedi

AK Parti Kemah Belediye Başkan Adayı Recep İlter Oldu

AK Parti Kemah Belediye

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Kemah Belediye Başkan adayı olan Recep İlter, “Gerçek belediyecilik, birlikte yönetim anlayışı ile güzel ilçemiz Kemah için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk, Kemahlı hemşehrilerimizin önce dualarını sonrada desteklerini bekliyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kemah Belediye Başkan adayı Recep İlter, adaylık süreci ile ilgili bir açıklama yaptı. Recep İlter, açıklamasında şu ifadelere verdi; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin olurlarıyla 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Kemah Belediye Başkan adaylığımız kesinleşmiştir.

Bu vesileyle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, partimizin yetkili kurullarına AK Parti Erzincan İl Başkanlığımıza, Kemah İlçe Başkanlığımıza dua ve destekleri ile hep yanımızda olan dava arkadaşlarımıza ve çok kıymetli Kemahlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyor adaylığımızın hem Kemah’ımıza hem de teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Gerçek belediyecilik, birlikte yönetim anlayışı ile güzel ilçemiz Kemah için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyup kendi dinamiklerini harekete geçiren ortak akıl ile  karar alan bir belediyecilik anlayışını ortaya koyarak tüm Kemahlı hemşehrilerimizin önce dualarını sonrada desteklerini bekliyor saygılar sunuyorum iyi ki varsınız” diye açıklamada bulundu.

Recep İlter Kimdir?

Recep İlter 1977 yılında Kemah’ta dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini Kemah’ta tamamladı. 2000 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne bağlı Amasya Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Teketaş Köyü’nde göreve başladı. 2004 yılında Kemah Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda müdür yardımcılığı, 2009 yılında Kemah Öğretmenevi Müdürlüğü, 2010-2015 yılları arasında Kemah İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2015-2017 yılları arasında Kemah Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne getirilen İlter, 2017 yılında Kemah Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atandı. 2017 yılından 2023 yılına kadar hem Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü hem de Kemah Hizmet Birliği Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Evli ve 2 çocuk babası olan İlter, kamu görevlerinin yanında çeşitli STK’larda da görev almasının yanı sıra Kemah Spor Kulübü Kulüp Başkanlığı görevine de devam etmektedir.