Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turuncu Kıyafetler Giyerek Yardım Kampanyası Düzenlediler

Erzincan Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Farkındalığın Farkındayız” diyerek öğrencilerle birlikte bir etkinlik düzenledi.

Erzincan Mustafa Kemal Atatürk

Erzincan Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Farkındalığın Farkındayız” diyerek öğrencilerle birlikte bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, okul idaresi ve öğretmenler turuncu renk renk kıyafet giyinerek tüm okulda yardım kampanyası başlattılar. Kampanya sonunda toplanan bağış okul idaresince LÖSEV’e teslim edildi.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Adem Güneş ““02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası, vatandaşlarımızı lösemi hastalığına karşı bilinçlendirerek erken teşhisin öneminin vurgulandığı ve toplumsal farkındalığın amaçlandığı haftadır. Lösemili Çocuklar Haftası minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Kan kanseri olarak da bilinen lösemide erken teşhis çok önemlidir. Lösemi, günümüzde tedavi edilebilen bir hastalıktır. Mutluluk da en önemli ilaçlardan birisidir, onları mutlu ederek ve onlara destek olarak bu hastalığı yenebileceklerini bilmeliyiz. Bu hafta vesilesiyle Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak lösemiye dikkat çekmek, farkındalığı artırmak için kampanya yaptık. Minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ve umutla kucaklaşması dileğiyle, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder, lösemi hastalığıyla mücadele eden tüm çocuklarımıza acil şifalar dilerim.” Dedi.