Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşturucu ile Mücadelede Erzincan Olarak İyi Bir Seviyedeyiz

Erzincan Valiliği koordinesinde yürütülen “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor

Erzincan Valiliği koordinesinde yürütülen

Erzincan Valiliği koordinesinde yürütülen “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadelede farkındalık kazandırmak, bilgilendirmek ve etkin mücadelede bulunmak ve madde kullanımının önüne geçmek amacıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Narkogençlik sunumu yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt düzenlenen programda yaptığı konuşmada “Hizmet vermekten onur duyduğumuz Erzincan ilimizin güvenli sokakları için uyuşturucu ile mücadelemiz taviz vermeden devam ediyoruz. Uyuşturucu kullanımı ile Mücadele konusunda Erzincan olarak iyi bir seviyedeyiz. Çevrenizde uyuşturucu kullanımı ile ilgili duyduğunuz, gördüğünüz tüm bilgileri lütfen bizimle ve ilgili kurumlarla hızlıca paylaşın, uyuşturucu kullanımına ne kadar erken müdahale edersek uyuşturucu kullanımını engelleme konusunda o kadar başarılı oluruz” dedi.