Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas’tan şehit ailesine ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Hanımefendi Elif Makas, aile ziyaretleri kapsamında Can ailesini ve şehit ailesini ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinlediler.

Erzincan Valisi Mehmet Makas

Gerçekleştirilen ziyarette Şehit Polis Memuru Yaşar Polat’ın ailesiyle görüşen Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, aile ile sohbet ederek, yakından ilgilenerek tüm şehitlerimiz için dua ettiler.

Ayrıca aile ziyaretleri kapsamında Akşemsettin Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuk annesi Hanım Can ile sohbet eden Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, ailenin istek ve sorunlarını dinledi.

Erzincan Valiliği olarak tüm vatandaşlarımıza her zaman kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu dile getiren Sayın Valimiz, ailenin çocuklarıyla da yakından ilgilendi.

Vali Mehmet Makas’ın sürpriz ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirten 3 çocuk annesi Hanım Can, teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Remzi Sarıgöl ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan’da katıldı.