Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım Ailesi Camii ve Külliyesi Açıldı

Yıldırım Ailesi Camii ve Külliyesi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

Yıldırım Ailesi Camii ve

Son Başbakan Binali Yıldırım ve Ailesi tarafından Refahiye’de yaptırılan Yıldırım Ailesi Camii ve Külliyesi düzenlenen törenle açıldı.

Düzenlenen açılış programına; Son Başbakan Binali Yıldırım ve Eşi Semiha Yıldırım ile Yıldırım ailesi, Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, TBMM Eski Başkanı İsmet Yılmaz, Eski Bakan Fikri Işık, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, Milletvekilleri, çevre illerin valileri, belediye başkanları, rektörleri, il protokolü, ilçe ve belde belediye başkanları siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ve Kuran-ı Kerim okunması ile devam eden programda sırasıyla; Yıldırım Ailesi adına Bahar Büşra Köylübay, Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milletvekilleri Mustafa Sarıgül ve Süleyman Karaman, birer konuşma yaparak, Yıldırım Ailesi Camii ve Külliyesi’nin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını dilediler

Daha sonra konuşan Vali Mehmet Makas, kısa sürede yapımı tamamlanan Yıldırım Ailesi Camii ve Külliyesi’ni yaptıran başta Son Başbakan Binali Yıldırım ve kıymetli Ailesi olmak üzere, gece gündüz demeden çalışan herkese teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.

Açılış programına katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Son Başbakan Binali Yıldırım, “Doğduğum, acı tatlı hatıralarımın olduğu, havasını soluduğum, iklimini yaşadığım bu topraklara aile olarak bir katkımız olsun dedik, eserimiz olsun dedik ve Yıldırım Ailesi Camii ve Külliyesi’ni bugün can Erzincanlıların ve Refahiyeliler’in hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi