Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İbrahim Gürler

ZAMAN DARALIYOR ERZİNCANSPOR’UN ZAMAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK !

Değerli Erzincanspor camiası bugün takımımızın yeni Hocası Erzincan’a gelerek hem antrenmanı hem de transferi başlatacak.  
Biliyorsunuz; Erzincanspor Yönetimini bu şehirde en çok eleştirenlerin başında geldim. Geçen 4 yıla baktığımızda da eleştirilerde haklı olduğumu da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.  Bundan sonra da yapılacak hamlelere göre de yeri ve zamanı geldiğinde mesleğim gereği eleştiriye ve tebrik etmeye devam edeceğim. 

Yeni bir sezonun başlamasına çok az bir zaman var. Çok tartışmalı bir teknik direktör seçiminde bulunduk kimi kariyerine takıldı, kimi ise geliş şekline sonuç ne olursa olsun MUSTAFA SARIGÜL ERZİNCANSPOR’UN HOCASI oldu. Bu günden itibaren şehir olarak Hocamıza güvenmek ve sahip çıkmaktan başka çaremiz YOKKKK..

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle göreve gelen Yeni Yönetimin, Mustafa Hocanın ve Sportif Direktör Ümit Hocanın kafasında hangi futbolcular varsa, mutlak süratte ivedi bir şekilde transferi nihayete erdirilmeli.
Çünkü şu an itibariyle sözleşmeli 8 futbolcusu bulunan Anagold 24 Erzincanspor’un en küçük bir zaman kaybına tahammülü yok. Kırmızı siyahlı takım, zamanla yarışırken, takıma gelecek olan futbolcuların birbirine uyum sağlama sürecini en aza indirmeliyiz.   

BİR KURUŞ BİLE ÇÖPE GİTMEMELİ

Erzincanspor’un bu sezon için önemini anlatmaya gerek yok…
Başarıdan başka şansının olmadığını herkes biliyor…
Başkan Üzeyir Çalı her ne kadar eskiyi unutun ileriye bakın dese de Geçmişte Anagold’un parasının hiç bitmeyeceğine inanılarak bir çok gereksiz veya pahalı transfer yapıldı bundan böyle Erzincanspor’un bir kuruşu bile çöpe gitmemeli. Takıma mutlak süratte fayda getireceğine inanılan oyuncular transfer edilmeli.

KENETLENİRSEK BAŞARIRIZ!

Evet Önümüzde koca bir sezonun başlamasına yaklaşık bir ay var, İşte bu sezonda başarıyı yakalamak için tüm şehir olarak, bugünden itibaren kenetlenelim. 
Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’ın Erzincan’ın profesyonel ligdeki tek takımı olan Anagold 24 Erzincanspor için emek harcadığı bu günlerde kırmızı siyahlı yönetimin öncülüğünde teknik heyet, futbolcu, taraftar ve basın olarak KENETLENİRSEKKK
O Sene Bu Sene Olur… 

TARAFTAR TAKIMI ŞAMPİYON YAPAR!
Erzincanspor’u geçmiş yıllarda olduğu gibi yine taraftarı şampiyon yapacak, bunu hep birlikte göreceğiz Evvel Allah…
Yeter ki, yönetim, stratejik hata yapmasın, getirdiği Mustafa Hocanın arkasında dursun. Transfer Komitesi, Sportif Direktör ve Teknik Direktör uyum içinde çalışarak futbolcu seçiminde HEDEFİ 12’DEN VURURSA, 2020 Nisan ayında Şampiyonluk Kupasını Erzincan’a Getiririz, Allah’ın İzni İle… 
KALIN SAĞLICAKLA…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER