Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Sahte Para Operasyonu

Ş.A.(33) isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Ş.A.(33) isimli şahıs çıkarıldığı

Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 16.08.2022 tarihinde Salı Pazarı olarak bilinen yerde ve çevresinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen Ş.A.(33) isimli şahsın üzerinden 38 adet sahte 100 TL lik banknot, 12 adet yeşil reçeteye tabi ilaç ile 1,7 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıs ile yapılan mülakatta sahte paraları M.K (41) isimli şahıstan aldığını bildirmesi üzerine M.K (41) isimli şahısta yakalandı.

Konu ile bağlantılı olduğu değerlendirilen ve 15.08.2022 tarihinde meydana gelen Parada Sahtecilik olayı ile ilgili görüntüler incelendiğinde görüntülerdeki şahsın M.K (41) oğlu suça sürüklenen çocuk Ö.K.(17) isimli şahıs olduğu, her iki olayda da paraların aynı seri numaralı olduğu anlaşılmış, 3 şüpheli şahıs ile ilgili tahkikat başlatıldı.

İşlemler tamamlandıktan sonra M.K (41) ve Ö.K.(17) isimli şahıslar serbest bırakılırken, 17.08.2022 tarihinde Ş.A.(33) isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.