Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Adamı Çakır’dan EBYÜ’ye kreş

Erzincanlı İş adamı Yavuz Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi yerleşkesinde modern bir kreş yapımını üstlendi.

Erzincanlı İş adamı Yavuz

Haber: İbrahim Gürler 

Park Konak “Sosyal Sorumluluk projeleri” kapsamında Yeni bir Projeye daha imza atıyor.Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi akademik yılı açılış programında bir konuşma yapan Eski TBMM Başkanı Son Başbakanımız Hemşehrimiz AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Park Konak Yönetim kurulu başkanı Yavuz Çakır’dan Üniversite yerleşkesine kreş yapılmasını istedi.

Konu ile ilgili basına bir açıklama yapan Park Konak Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çakır “Sayın Binali Yıldırım’ın talimatlarıyla kısa bir süre önce Tokat il merkezine 5 derslikli, Modern donanımlı anahtar teslimi anaokulu binasının yapımını tamamlayarak geleceğimiz çocuklarımıza hibe etmiştik.

Park Konak olarak, Ülkemizin aydınlık geleceğine ve eğitimine destek anlamında katkılar sağlarken kendi memleketimde Yine böylesine önemli bir projeye imza atma talimatını  veren Değerli Büyüğüm Başbakanımız Gururumuz Sayın Binali Yıldırım’a Teşekkür ederim. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitemizin yerleşkesinde modern bir kreş yapımı için ekibimiz hazırlıklarına başladı. En kısa süre içerisinde yapımını tamamlayıp  Rektörlüğümüzün hizmetine sunacağız” dedi.