Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Refahiye Belediyesi Online Eğitim Dönemini Başlattı

Erzincan’ın Refahiye Belediyesi öğrencilerin başarısına önemli katkı sağlayacak Online Eğitim Sistemini hayata geçirdi. Zengin içeriği, konu anlatımı, hem sınavlara hazırlık hem öğrencilerin derslerini pekiştirmesi açısından eğitim sistemine yardımcı kaynak olan bu sistem çalışır hale getirilerek öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Erzincan’ın Refahiye Belediyesi öğrencilerin

Haber: İbrahim Gürler 

İnternet ve bilgisayar ortamını eğitim ve öğretim ile birleştirerek gençlerimizin, Öğrencilerimizin hizmetine sunulan bu sistem güncel müfredata uygun olarak hazırlanan sistem Refahiye’de 130  öğrencilerine online eğitim sistemi giriş şifresi verilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM HEDİYESİ

Öğrencilere  hediye edilen şifre kartları ile günün her saatinde ve her yerde internette bağlanıp kartlar üzerinde yazılı olan internet sitesinden veyahut Refahiye belediyesine ait olan www.refahiye.bel.trsitesine de girerek online eğitim butonunu tuşlayıp derslerini çalışabilecekler.

BAŞKAN ÇAKMAK’TAN ÖĞRENCİLERE AĞABEY TAVSİYESİ

Sistemi öğrencilere bizzat kendisi tanıtan Başkan Paçacı,  onlara ağabey tavsiyelerinde bulundu. “İnternette yalnız oyun oynayarak sanal dünyaya mahkum olmayın” diyen Paçacı, Online Eğitim Sistemi’nin sesli konu anlatımları, dinleme etkinlikleri ve interaktif uygulamalarla öğrencilerin başarısını artıracağını söyledi

Projenin başlangıç startının verildiği Refahiye Fen Lisesi okulunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı  Çakmak Paçacı,  ‘‘Öğrencilerin online eğitim sisteminden faydalanmaları tavsiyesinde bulundu. Paçacı öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada, “Sevgili öğrenciler, Okulunuzda, evinizde, tatil dönemlerinde kütüphanede parkta … vb alanlarda internet ulaşımının olduğu her yerde internete bağlanıp sistemden faydalana bilirsiniz Refahiye Belediyesi olarak öğrenim hayatınızda geleceğimizin teminatı olan siz değerli kardeşlerimize destek olmak ve en iyi şekilde yetişmenize katkı sağlamak birinci önceliğimizdir. Bu doğrultuda teknolojinin getirdiği gelişim ve değişimlerin sürekli takipçisi olarak sizlere çok faydalı olacağını düşündüğümüz “Refahiye Online Okul İnteraktif Eğitim Sistemi”ni hizmetinize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizin başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.”dedi.

Online eğitim sistemine giriş şifrelerinin yer aldığı kartların öğrenci ve öğretmenlerimize dağıtıldığı Refahiye  Fen Lisesi okulu’nda ki törene Belediye Başkanı Çakmak Paçacı’ nın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Kaplanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Turgut Çakmak, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Durak Çiftci okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.