Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB Türkiye Ekonomi Şurası yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen Türkiye Ekonomi Şurası video konferans sistemi ile gerçekleştirildi. Erzincan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Akar’ın da katıldığı toplantıda bölgesel ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar

Video konferans sistemi ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra 365 oda-borsa başkanının katılımı ile yapılan toplantıya Erzincan Ticaret Borsası Başkanı Nadir Akar’da katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin öncülüğünde bugün gerçekleştirilen,” TOBB Türkiye Ekonomi Şurası” Video Konferans toplantısında, sanayici, esnaf ve KOBİ’lerin sorun ve çözüm önerilerini canlı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktarılarak destek talebinde bulunuldu.

Erzincan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Akar, “video konferans sistemiyle gerçekleştirdiğimiz şurada bölgesel ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri doğrudan sayın Cumhurbaşkanımıza iletildi. Aktarılan sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri ilgili Bakanlar tarafından kayda alındı. Yapılan şuradan çıkacak sonuçlar, ekonomi ve hukuk alanında önümüzdeki dönem için planlanan yapısal reformlar için bir hazırlık toplantısı niteliği taşımaktadır. Yapılan şuranın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.